Arama sonuçları: *

1. RTX3070

RTX 4050, 4060, 4070'li laptop alacaklar dikkat!

Başlığı olabildiğince dikkat çekici yazmaya çalıştım çünkü bu çok önemli bir husus ve bunun hakkında konuşanları pek duymuyorum. Bir yerde söylendiyse de haberim yok. Bildiğiniz gibi bu kartların farklı watt değerlerinde olanları mevcut. Ben dahil birçoğumuz düşünürüz ki bu watt değeri artınca...
  2. RTX3070

Çözüldü✓ Newegg'den ekran kartı alınır mı?

Özellikle bu kart hakkında konuşuyorum: https://www.newegg.com/global/tr-en/asus-geforce-rtx-4080-tuf-rtx4080-16g-gaming/p/N82E16814126599 TR fiyatına göre çok ucuz ama Newegg'den daha önce hiçbir şey almadım. Sitenin yurt dışında güvenilir olduğunu ben de biliyorum, daha önceden alışveriş...
  3. RTX3070

Stok sorunu - Abdullah abinin dediği gibi silikon gerçekten tükendi mi?

Bugün Abdullah abinin en son attığı videoyu izliyordum, bence durumu iyi açıklayan bir video olmuş ancak bir nokta dikkatimi çekmedi değil. Abdullah abi burada Dünya'daki silikonun tükendiğini söyledİ: Eğer bu doğruysa olayın bu boyutunu hiç bilmiyordum. Bunu başka hiçbir kaynaktan...
  4. RTX3070

3070 Ti çok gereksiz bir kart

Bu kart çok ilginç bir kart. Aslında kartın güç olarak pozisyonu doğru ama bence bu kartta bir şey hatalı ve o kendisini çok anlamsız yapıyor. (Bu konuda tamamen MSRP üzerinden dolar ile fiyatlar konuşulacaktır, TL ile alırsak yarın bu konu anlamsız olabilir, kur dengesiz bildiğiniz gibi)...
  5. RTX3070

Nvidia'nın yeni sürücüsünde mavi ekran aldım.

Oyun oynarken aniden sistem dondu, mavi ekran verdi ama göremedim (mavi pencereyi gördüm ama önde tarayıcı açıktı ilk kez önde çıkmadı). Sizde de sorun var mı?
  6. RTX3070

GPU'nuza güveniyorsanız bu benchmark'ı deneyin!

Evet buradaki benchmark'ımız Marbles RTX olacak. Yüklemek için öncelikle Nvidia Omniverse Launcher yüklememiz lazım. https://www.nvidia.com/en-us/omniverse/ Buradan formu doldurup indirebilirsiniz. Eğer açılan sayfada sadece beyaz ekran görürseniz reklam engelleyicileri devre dışı bırakın...
  7. RTX3070

RTX 3050 Ti Nvidia'nın kanalında tanıtıldı!

Videoyu sevmedim hiçbir grafik ayarı göstermemiş. 3050 Ti laptop'lar için resmi olarak artık var, Galaxy Book Oddssey ile daha önceden tanıtılmıştı ancak FPS'ler ilk bu videoda verildi. Evet kartta RTX var. 1050 Ti ile kapışır (!).
  8. RTX3070

RTX 3050 Ti ve 3080 Ti geliyor??

https://www.btgunlugu.com/rtx-3050-ti-ekran-karti-asus-tarafindan-listelendi/ https://www.webtekno.com/geforce-rtx-3080-ti-12-gb-gddr6x-ile-gelecek-h106012.html Bu kartlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence 3080 Ti, 3090'dan uygun fiyata çıkarsa kesinlikle daha fazla tercih edilecektir. CUDA...
  9. RTX3070

Nvidia son sürüm sürücüde sıkıntı yaşayan oldu mu?

Yakınlarımdan "Graphics card not supported" hataları, mavi ekranlar vs olduğunu duydum. Ben böyle hatalar almadım ama biraz FPS düşüşü oldu gibi. Yanılıyor da olabilirim. Sizde durum nasıl?
  10. RTX3070

RTX 3060 kazım limiti aslında oyuncular stok bulsun diye değil

Başlık garip oldu biraz ama olay bundan ibaret. İsteyen bu videoyu izleyebilir LTT bu konuyu her açıdan ele almış ama benim burada değineceğim nokta çevre vs değil, yeni mining kartlarının ikinci elden satılamayacak olması. Hatırlayan hatırlar, 2000 serisi çıktığında çoğu kişi 2000 serisini...
  11. RTX3070

3000 serisi çıkmasına yakın 2000 serisi kart alanlar, pişman oldunuz mu?

Temmuzda bir PC topladım. Aslında bütçe fazla olduğundan beklemek istiyordum. 3070 + R7 5800X dizerim diyordum. Ancak bir süre düşünüp sonra almaya karar verdim. Ekran kartım ROG Strix 2070 ve 3900 TL'ye aldım. İşlemcim de R7 3800X ve ~2900 TL'ye aldım. 3000 serisi çıkınca, dürüst olacağım...
  12. RTX3070

3060 ve 3050 (Ti) düşündüğünüz kadar güçlü olmayabilir

Dünkü Nvidia konferansını izlediyseniz 3060 hakkında söylenenleri de duymuşsunuzdur. Eğer ki izlemediyseniz, (saniye ayarlı) bu bölümde gördüğümüz gibi Nvidia 3060'ın 1060'dan 2 kat daha fazla çizim gücü ve 10 kat daha fazla DirectX Ray Tracing performansı olduğunu söylemiş. Bana açıkça...
  13. RTX3070

Nvidia 4000 serisi ve yeni gelecek teknolojiler hakkında tahminlerim

NOT: Bunların hiçbiri sızdırılmış bilgi olmayıp doğru çıkma ihtimali kadar yanlış çıkma ihtimali de vardır. Sadece kendi tahminlerimdir. Direkt olarak performans konusundan başlayacağım. Nvidia, 3080'in iki tane 2080 Super gücünde olduğunu söylemişti. Yaklaşık %110 performans artışı demek yani...
  14. RTX3070

ROG Strix RTX 2070 Blender render performansı

Biliyorum 3000 serisi çıkınca alakasız oldu ama paylaşayım dedim :D Render GPU üzerinden (Cycles gpu compute) Maks. sıcaklık 52, VRM maks. sıcaklığı ise 48 oldu. 4K çıktı (500 örnekleme), 24K HDRI shader ile yaptım.
  15. RTX3070

Neden fiziksel VRAM dolmadan paylaşılan VRAM'e geçiş yapılıyor?

0.6'yı da eklese tam 8 GB dolar ama paylaşılana atıyor neden böyle?
  16. RTX3070

RX 6800 5400 TL mi olacak?

Az önce Google'dan bildirim geldi fiyat düşüşü diye 5400 TL'ye düştü dedi bildirime basınca bu sayfaya attı: https://www.hepsiburada.com/sapphire-radeon-rx-6800-16gb-256bit-gddr6-pci-express-4-0-ekran-karti-21305-01-20g-pm-HB0000129GVO Stok gelebilir yani alacak arkadaşların haberi olsun.
  17. RTX3070

Ekran kartı yükseltme planlarım

Şu anda ROG Strix 2070 kullanıyorum ve düşündüm ki 3000 serisi bu kadar güçlü iken ben eğer 4000 serisi çıkınca satsam bu kart para etmez gibi bir şey olur. Şöyle diyorum yani, eğer ben bu kartı yazın 3070/RX 6800/3060 Ti ile değiştirsem (satıp üzerine ekleyeceğim ve satarken daha 2 yıl...
  18. RTX3070

[Anket] Nvidia'nın son sürücülerinde problem yaşadınız mı?

Nvidia'nın sürücüleri bir ara bozmuştu şimdi toparladılar gibi, şu günlerde hiç Nvidia sürücü sıkıntısı yaşadınız mı?
  19. RTX3070

Ekran kartları için CTR gibi bir şey var mı?

ROG Strix 2070 kartım UV ile 61'den 53 dereceye düştü (maks sıcaklıklar) silikonun iyi olduğunu düşünüyorum buna emin olmanın yolu var mı? Mesela bu CTR gibi gösteren bir uygulama var mı?
  20. RTX3070

Ekran kartını dik tutmak için 500 TL verilir mi?

Cooler Master'ın dik tutma aparatını alıp ekran kartını dik takmak istiyorum. Hem M.2 SSD daha soğuk çalışır hem de öndeki RGB'ler gözükür. Ayrıca onun arkadan desteği vs de var daha sağlam durur. Ekran kartı ROG Strix 2070. Kasamda yer bol orası sıkıntı değil. Bu 500 TL'ye alınır mı, indirim...
Top Bottom