Arama sonuçları: *

1. kaani

RX 6700 XT mi 3060 Ti mi?

Dostlar iki adet kart var şimdi hangisi daha mantıklı olur? (modeller birebir, kondisyonları da yazıyor) RX 6700 XT (sıfıra yakın bir kart): https://www.epey.com/ekran-karti/asrock-radeon-rx-6700-xt-challenger-d-12gb-oc.html RTX 3060 Ti (hafif korozyon mevcut)...
  2. kaani

MSI Evoke 5700 XT sıcaklık normal mi?

Yaklaşık 1 hafta önce ikinci el aldım kartı. MSI Evoke 5700 XT modeli, ısındığını biliyorum kendinden sıcak çalışıyor ancak bu değerler bu kart için normal mi sormak istedim. Metro Exodus 1080p yüksek ayarlarda oynarken değerlere baktığımda 200W güç çekiyordu ortalama, 3200 RPM fanla çalışıyordu...
  3. kaani

RX 580 4 GB ne kadar eder

Elimde Sapphire Pulse RX 580 4 GB modeli bulunuyor. Şu anda güncel piyasası, ortalama fiyatı nedir? Kaçtan satmam mantıklı olur sizce? FurMark değerleri 11 dakikada 78 derece %55-%60 arası fan hızı. 1300'e satan da gördüm 1700'e satan da. Kaç TL makul fiyattır?
  4. kaani

2023 yılında RX 5600 XT alınır mı?

Merhaba, bir tane RX 5600 XT buldum modeli gayet iyi bir model. Fiyatı ise 2900 TL. Baktığım zaman RTX 2060/Super ile karşılaştırıyorlar. Elimde şu an RX 580 4 GB var, geçmeye değer gibi düşünüyorum ama bu fiyata RX 5600 XT iyi mi yoksa başka bir öneriniz var mıdır?
  5. kaani

Sapphire Pulse RX 580 çok ısınıyor

Elimde bir adet Sapphire Pulse RX 580 4 GB modeli var. 6-7 yıllık bir kart, ben de ikinci el almıştım 2019 yılında 1 yıllıkken. Sürekli içindeki macunu yeniliyorum düzgün bir miktarda, geçtiğimiz 1 aya kadar iyiydi değerler en azından ama şimdi FurMark testi yaparken 3 dakikaya varmadan 82...
  6. kaani

Sapphire RX 580 soğutucu bloğunu çıkartmak mümkün mü?

Merhabalar, ekran kartını temizlemek istemiştim termal macunu vs. değiştirmek istemiştim fakat söktüğümde soğutucu bloğunu çıkartmanın kendimce mümkün olmadığını gördüm. Acaba mümkün mü?
  7. kaani

RX 580 FurMark Sonuçları

Arkadaşımın test sonuçları, oyunda drop olduğunu söylüyor, FurMark testi yaptırdım, sonuçlar iyi mi? Sapphire RX 580 Nitro 4 GB.
  8. kaani

Ekran kartı tavsiyesi istiyorum

Merhabalar, benim ekran kartına ihtiyacım var, şuanki işlemcim Ryzen 3 2200G ve bununla tam uyumlu bir ekran kartı olması çok önemli. Bütçem çok yüksek değil, bir kaç ekran kartı arasında kaldım. Sizce GTX 1650 mi , RX 560 mı , RX 570 mi almalıyım? Şuanda hemen alabileceğim tek ekran kartı RX...
Top Bottom