Arama sonuçları: *

1. Shyankh

RTX 4070 Kaç TL'ye satılır?

Merhaba arkadaşlar, MSI 4070 GAMING X SLIM var bende, 10 Ay garantisi kalmış (Alım tarihi 10.11.2023), kutu, fatura da var, bunu satmaya kalksam kaça gider, İstanbul'dayım, piyasasına baktım biraz da, 23k, 25k yazanlar var ama bunun oluru nedir bilemiyorum.
  2. Shyankh

Laptop Ekran Kartını Kullanmıyor

Laptopta bir dahili ve bir de harici grafik birimi var. Denetim masasından GT 520MX'i seçsem bile, bunu kullanmıyor, en iyi performans ayarında şu an laptop ve prize takılı şekilde. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. Shyankh

MSI Gaming X Led Kontrolü

Fotoğrafta da görüldüğü üzere sadece logolu msi aydınlatması aktif, ortadaki fanın çaprazlarındaki ledler neden yanmıyor, nasıl yapacağım.
  4. Shyankh

Yeni nesil ekran kart güç bağlantısı

Bendeki kablo önermediği şekilde olduğu gibi ama eğer öyle takarsam sorun olur mu ya da ne gibi sorun olur 1700241104 İşemciye giden kablo da aynı şekilde bi kabloyu hem işlemci hem ekran kartı diğer kabloyu da sadece ekran kartı yapsam daha mı iyi olur acaba
  5. Shyankh

MSI RTX 4070 GAMING X SLIM

Vatandan 23.6K'ya aldım ama internette hiç sıcaklık testleri falan nasıldır bulamadım. Almakla iyi mi yaptım sizce, slim model olmasından kaynaklı ısınma problemi yaşar mıyım, kullanan ya da bilen var mı?
  6. Shyankh

MSI GeForce RTX 4070 Ventus 3X 12G OC vs Gigabyte GeForce RTX 4070 Eagle OC 12G

Sizce hangisini almalıyım, hangisinin soğutması daha iyi ve hangisinde daha az sorun yaşarım. MSI GeForce RTX 4070 Ventus 3X 12G OC vs Gigabyte GeForce RTX 4070 Eagle OC 12G
  7. Shyankh

ASUS RTX 3060 Ti GDDR6X Ne Kadar Eder?

3 Ay önce aldığım sistemdeki ASUS Dual RTX 3060 Ti ekran kartımı kaç TL'den satabilirim. Kutu fatura garantileri hala devam ediyor.
  8. Shyankh

RX 7700 XT Fiyat Tutarsızlığını Nasıl Açıklıyorsunuz

Bildiğiniz üzere bugün satışa çıktı. Tavsiye edilen satış fiyatı 450 Dolar. Yurt dışında uygun modeller 450 Dolar iken biraz üst modeller 470 - 500 Dolara satılıyor ama Türkiye'ye geldiğimizde 812 Dolar'a kadar çıkıyor ve bildiğim kadarıyla ekran kartlarında ÖTV yok. Bu neredeyse 2 kat farkı...
  9. Shyankh

3440x1440 Çözünürlük İçin Ekran Kartı Önerisi

i5 12400F ve RX 6600 sistem kullanıyorum, 1080p monitördeyken memnundum ama 3440x1440 monitör alınca normal olarak performans epey düştü, ben bu işlemcinin yanına monitör çözünürlüğümü göz önünde bulundurarak en düşük hangi ekran kartını tercih etmeliyim, şu anki ekran kartımı satıp ikinci el bi...
  10. Shyankh

RX 6600 OverClock Ayarınız Nasıl

rx 6600 ekran kartımı oc yapmak istiyorum, rx 6600 kullanıp overclock yapan arkadaşlarım ayarlarınızı atabilir misiniz kaç mhz de çalıştırıyorsunuz kaç watt vs.
  11. Shyankh

AMD Ekran kartı 10 bit piksel biçimi ayarı youtube videolarını karartıyor

Monitörüm 10 bit destekliyor ve destekleyen programlarda da 10 bit görüntü almak için ekran kartı ayarlarından 10 bit piksel biçimi ayarını açtığımda youtube videolarının renkleri bozuluyor renk tonları koyulaşıyor ve sanki doygunluk artıyor çok kötü bi görüntü oluşuyor aynı sorunu yaşayan...
  12. Shyankh

5 Aylık RX6600 Sapphire Pulse kaç paraya satılır

5 Ay önce aldığım sapphire pulse rx6600 ü kaç paraya satabilirim
  13. Shyankh

amd ekran kartı ve yazılım programları

Merhaba arkadaşlar AMD ekran kartı kullanıpta bilgisayar bölümü okuyan arkadaşlar var mı aramızda, 6600 ya da 6600 xt li sistem toplamayı düşünüyorum ama amd ekran kartlarının yazılımsal hataları beni korkutuyor (son zamanlarda 6600 serisine sahip sorun yaşayan fazla arkadaş gördüm), yazılım...
  14. Shyankh

AMD RSR Deneyen var mı DLSS ile yarışır mı

Tüm oyunlarda kullanılabilecek AMD RSR gelmiş deneyen var mı FSR ile aynı mı yoksa daha kaliteli görüntü mü sunuyor, çünkü FSR ile aynı ise çok çamurlaşmış iğrenç bir görüntü olacak, deneyen var mı görüntü kalitesi nasıl dlss ile yarışır mı
  15. Shyankh

Çözüldü✓ 7199 TL Sapphire Pulse RX6600 TR Hepsiburada

Çok iyi fiyat, RTX 3050 fiyatına RTX 3060 a yakın performanslı bi kart, 7000 civarına ekran kartı arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. https://www.hepsiburada.com/sapphire-11310-01-20g-vga-pulse-amd-rx6600-gam-8gb-gddr6-p-HBCV00000U5VD3?url_src=and-product-detail
Top Bottom