Arama sonuçları: *

1. A

Ekran kartı üzerindeki argb girişi kırıldı

Ekran kartı üzerindeki ARGB girişini aparat ile anakarta bağlayacekken kırıldı. 3 pin girişi var PCB'ye. Lehim ile düzelir diye düşünüyorum. Sorun olmaz dimi?
  2. A

Ekran kartın ısınıp fanları çalıştırması hk.

Sıvı soğutmalı 6900 XT sahibim. PC açılışında 30 küsür derecelerde çalışıyor. Tarayıcıda, boş kullanımda yavaş yavaş sıcaklığı yükseliyor ve fanı çalıştırıp tekrar 30 derecelere düşürüyor. Normal mi bu? Normal fanlı ekran kartı kullandığım zamanlar boşta sıcaklık bu kadar yükselip de fanları...
  3. A

3080 ROG vs 3080 Ti Founders Edition

Elimde 3080 Rog var. KFG yok. Blokta da korozyon mevcut. Ama kullanıma engel bir durum yok. Sarı siteye ilana koymuştum birisi 3080 Ti FE ile takas düşünür müsün dedi. Mantıklı mı takaslamak?
  4. A

ROG 3080 tozlu olması sıkıntı olur mu?

Bugün ROG 3080 aldım. KFG yok 11K'ya. Açılıp, macun değişimi falan yapılmış. Kartta mining yapılmış belli. Benim için önemli değil mining yapılması da. Her yer temizlenmesine rağmen hala çok tozluydu. Bloklara falan resmen yapışmış gibi. Birde bloklar da lekeler var gibi. Toz mu korozyon gibi...
  5. A

Hayvani soğutma bloğa sahip ekran kartı önerisi var mı?

3080 Ti-3090 veya 6900 XT bir kart almak istiyorum. Ama kartın soğutma bloğu hayvani derece de büyük olmasını istiyorum soğuk olması için. Buna uygun Aorus Xtreme kartlarını gördüm. Acaba buna alternatif bir şey var mı?
  6. A

315mm kasaya 320mm kart sığar mı?

Kart satıyordum da alıcı kasam 315mm dedi. Benim kartımda 320mm. Fanı söküp sığdırabilir mi kartı yoksa hiç olmaz mı?
  7. A

6900 XT -vs- 7800 XT?

Elimde 6900 XT var. Satıp üzerine 2-3K koyarak 7800 XT geçmek ne kadar mantıklı?
  8. A

Ekran kartı boşta kaç watt tüketmeli?

Red Devil 6900 XT ekran kartı boşta 30W tüketiyor. Normal mi? Ekran kartları boşta kaç watt tüketiyor/tüketmeli?
  9. A

Red Devil vs ROG Strix

Şu an elimde Red Devil 6900 XT var. Garantisi bu ay bitti. ROG STRIX sıvı soğutmalı 6900 XT XTXH çipli kart ile üzerine 2K vererek takaslamak mantıklı mı? @RevDeisDou
  10. A

Serin çalışan 6900 XT model önerisi

6900 XT arıyorum. Aklımda Red devil modeli var. Sıcaklık konusuna da biraz takıntılıyım. Acaba hangi 6900 XT modelinde sıcaklıklar daha iyi? @RevDeisDou
  11. A

Nvidia RTX 3080 tarayıcı da 100watt güç tüketimi

Edge kullanıyorum. Forum sayfaları, Google arama motoru, YouTube Music gibi yerler açık ama çektiği watt 100'ü geçiyor, bu yüzden kart da ısınıyor. Şu an bu yazıyı yazıyorum bir şey yapmıyorum ekranı takip ettiğim de 25 civarı gezerken arada bir 100'e fırlıyor. Bu şekilde oyun oynamadan bile...
  12. A

EVGA FTW3 Ultra 3080 Boşta 50 derece çektiği watt 100

EVGA FTW3 Ultra 3080 ekran kartım var. Takip ettiğimde kart boşta 50 derece, çektiği watt 20'den aşağı inmiyor (6900 XT' de boşta 7w gördüğümü biliyorum) tarayıcıda vs gezerken 100'e çıktığı oluyor. Normal durum mu bu? Uzun zamandır AMD kullanıyordum böyle bir şey yoktu. Ortam biraz sıcak...
  13. A

2K Oyun için 6900 XT vs 3090

Ekim ayından beri AMD kullanıyorum bir sorun yaşamadım, memnun kaldım. Ama sanki Nvidia'yı da özlemiş gibiyim. İlk 3080-3080 Ti düşünüyordum ama testlere baktığım da bazı yerlerde 6800 XT'nin bile gerisinde kalıyordu bu kartlar. Hem de 6000 serisi, RTX 30 serisine bariz watt farkı koyuyor...
  14. A

6800 XT Rog Strix LC vs 6900 XT Toxic EE

Bu iki kart arasında kaldım. Arasında devasa fark var biliyorum. Fiyat farkı da devasa. 2 ürün arasında yaklaşık 7K fark var. İkinci elde almayı düşünüyorum. Sizce hangisi? Çok kararsızım.
  15. A

AMD ekran kartına nasıl undervolt yapılır?

6900 XT ekran kartıma undervolt yapmam gerekiyor, çok ısınıyor. Kasa değiştireceğim ama daha elimdekini satamadım. Çok ısınıyor, bu yüzden yeni alana kadar undervolt yapıp derecesini düşürmem gerek. Nasıl yaparım yardımcı olacak var mı?
  16. A

Garantili ekran kartı nasıl temizlenir?

İkinci el, garantili ekran kartı aldım. 6 ay mining de kullanılmış. Bariz tozlar belli oluyor. Oyunda da 80 derecelere geldiğini gördüm. Temizlemeli miyim bu kartı? 28.09.2023'e kadar garantisi var. Garantisi bitmeden servise mi göndermeliyim yoksa?
  17. A

4500 TL fark ile 6800 XT mantıklı mı?

İkinci el de ekran kartı bakıyorum. 6600 XT ile 6800 XT arasında kaldım. 6700 XT niye yok diye sorarsanız; hackintosh ile de ilgileniyorum. O kartın desteği yok. Olsa ilk tercihim o olurdu mutlaka. Monitörüm 2K. İkisinin arasında 4500 TL fiyat farkı var. Değer mi bilemedim. Hangisi mantıklı...
  18. A

2200 TL Nvidia GTX 980 Alınır mı?

Bu fiyata bu ekran kartı alınır mı? Gerçekten ekran kartı aramaktan bıktım. Biliyorum ederi bu değil ama aralıkta sistemi topladım 3 ay oldu daha ekran kartı yok. Bıçak kemiğe dayandı hesabı. Almak istiyorum bir kart. İyi midir acaba bu kart?
  19. A

İkinci el RX 570 alınır mı?

İkinci el de Asus RX 570 4 GB buldum. 1750 TL fiyatı var. Test edip elden alacağım. Sizce iyi midir, idare eder mi?
Top Bottom