Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

Gtx 1650ti Mobil Ekran Kartı İle Raven Kazma

Merhaba Gtx 1650Tİ mobil ekran kartıyla raven kazmak istesem kaç mh/s alırım? Aylık ne kadar getirisi olur?
  2. Ellie Williams

RX5300M 3 GB Hangi Kartlara Eşit ?

Merhaba RX5300M 3 GB ekran kartı masaüstü tarafında Amd ve Nvidia olarak hangi kartlara eşit acaba ?
  3. Ellie Williams

Ekran kartları'nın stoğu

Öncelikle kahin müneccin veya size vahiy inmedi sadece tahmini bir rakam istiyorum yakın zamanda konsol aldım aklımda bilgisayar olmasına rağmen ileride konsolu satıp bilgisayara geçmeyi düşünüyorum kasaya 5000 tl ayırıcam ama tahmini stoklar ne kadar sürede yenilenir ve eski fiyatlara döner...
  4. Ellie Williams

1660 en iyi performans verenleri

1660 super in en iyi soğutmali ve performansli modeli hangisi ve eski fiyatlara göre en fiyat performans modeli hangisiydi
  5. Ellie Williams

Stoklari beklerken indirim avı

Ekran kartlarini beklerlen parami yanima alip indirimleri takip etmek istiyorum bildiğiniz bi indirim leri belirten site yada sürekli indirim yapan siteler varmi akakçede fiyatlar çok hizli güncellenmiyo maalesef
  6. Ellie Williams

Dolar ekran karti mining

Önceden dolar fazla diye ağlaniyoduk artik hem dolar 7 den 7.50 a çikti hem kart yok bu türk gencinin yüzüne hiç bir şey gülmezmi :(
  7. Ellie Williams

Gigabyte 1660 superr

Stoklar düzeldiğinde 1660s olarak bunu düşünüyorum gigabyte tasarim olarak çok güzel yapmamismi :) diğer kartlara göre ayni fiyatlarda 2200 tl bu kartin bir sorunu varmi soğutmasi olsun fln https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/
Top Bottom