Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,406
Önceden dolar fazla diye ağlaniyoduk artik hem dolar 7 den 7.50 a çikti hem kart yok bu türk gencinin yüzüne hiç bir şey gülmezmi 
Iyi yatirimNe demek gülmez mi hocam ? Ben 5 litre ayçiçek yağı aldım mutluyum.
Yaw biz ekmeği dolarlami aliyoruz desem linç yermiyim (!)ben yıllardır dolar biriktiriyorum sarıyor denemelisin
RTX 3060 çıkış fiyatı 3200 TL (Nvidia sitesinde) ancak şu an tuf modeli 12k TL.Önceden dolar fazla diye ağlaniyoduk artik hem dolar 7 den 7.50 a çikti hem kart yok bu türk gencinin yüzüne hiç bir şey gülmezmi![]()
bence yersin SKFWWQEQWEQWEWIyi yatirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yaw biz ekmeği dolarlami aliyoruz desem linç yermiyim (!)![]()
ÜzücüRTX 3060 çıkış fiyatı 3200 TL (Nvidia sitesinde) ancak şu an tuf modeli 12k TL.
3080'i 11.600'e alan bne.RTX 3060 çıkış fiyatı 3200 TL (Nvidia sitesinde) ancak şu an tuf modeli 12k TL.
Dolandırılmakla dolandırılmamak arasındaki ince çizgide kalmışsınız hocam.3080'i 11.600'e alan bne.![]()
1 hafta önce dolar 6.99 oldu diye a haber haber verdiydideme maga oyle daha amerigadan islemci anakart ve parca satin alip ameriganin izniyle aya cikacaz hedef 2023 1dolar 1tl ahahabanabsbjrjdn (random)
millet akillanmadikca 7.5tl de olur 10tl de once adqm akilli birileri ulkeyi yonetmeyi dola4 kendiliginden duser o zaman sende istedigin karta uygun fiyata ulasirsin
Yok yeni almadım ya, aksine dolar euro fırlarken aldım normalde 10k'ya alıcaktım.Dolandırılmakla dolandırılmamak arasındaki ince çizgide kalmışsınız hocam.