3 güne 200 tl ya satacaklarını bildiğim için haram olsun dedim, herkese demiyorum alıp kullananlar başkalarına hediye olacak verenlere niye diyeyim hocam...
olay bu kadar insanın beleş bir şey gördüğünde saldırması abi, dandik klavyesinde de değilim sadece durumumuza üzülüyorum, düştüm kelimesine takılma almam...
YA 30 DAKİKA BEKLEDİM ÜRÜNE TIKLAMAK İÇİN EN SON AÇILDI ÖDEME KISMINDAYIM STOK BİTTİ. HEPİNİZ Mİ AÇSINIZ ARKADAŞ. DAHA YENİ PC ALDIM KLAVYEM EKSİKTİ YA. YAM...
Hocam gidip 2.el şöyle bir klavye alma . Beleşe kapmadıkça bu klavyeye 200 bile verilmez. Bildiğin çağın gerisinde bir şey. Düzgün klavye al hatta rampage...
birader ihtiyacım varken dandik siteden dolayı alamıyorum şimdi kendi çapında 3 5 kuruş kazanayım diyenlere düştüm, ayrıca kendi yorumumu paylaştım bunu...
Valla elimdeki mekanik klavyenin switchlerini sağ üstteki kullanılmayanlarla değiştirmekten, sürekli lehim atmaktan, lehim kısımlarının kırılması ve pcb'ye...
Bakın çok net söylüyorum 10 dakikadır ödeme yap bastım şifre yollamadı o yüzden ben bunlara ne kadar sövsem az. Bu ne abi insan mı seçiyorlar ödeme için ...