Goodbydpi yı hiç duymadın mı bi daha bu tarz indirimler olursa aklınızda olsun kapatın ödeme ekranı gelmiyorDpi nedir?
3 güne 200 tl ya satacaklarını bildiğim için haram olsun dedim, herkese demiyorum alıp kullananlar başkalarına hediye olacak verenlere niye diyeyim hocam, küçük karlar için al satçılara diyorum ki bizim millette bol bol var onlardan, ram olaylarında da oldu, kulaklıkta da olmuştur bunda da olacakalanlara saydıranlar olmuş beyler ayıp çoklu alanlara bende gıcık oluyorum ama 1 tane alanlara neden linçliyosunuz haram olsun vs yazıyorsunuz.
İhtiyaç varmı reis3 güne 200 tl ya satacaklarını bildiğim için haram olsun dedim, herkese demiyorum alıp kullananlar başkalarına hediye olacak verenlere niye diyeyim hocam, küçük karlar için al satçılara diyorum ki bizim millette bol bol var onlardan, ram olaylarında da oldu, kulaklıkta da olmuştur bunda da olacak
siz 100 tlya satıyordunuz mesajlarda gördüm, hiç gerek yok hocamİhtiyaç varmı reis
Kankam maliyetine vercem hadi ihtiyacın varsa kanıtla vereyim 100 tl öylesine yazdımsiz 100 tlya satıyordunuz mesajlarda gördüm, hiç gerek yok hocam
Daha kendine yeni geldi forumforum dayanamadı
forum dayanamadı
aynısı bende de mevcut acaba nolacak çok merak ediyorum.