sheco

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• sheco
      sheco, 3500 TL Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Beast R75 HE PRO bu klavyeye ne diyosunuz hocam
    • sheco
      sheco, 3500 TL Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      şuan kullandığım klavye 60 lık ve cidden kullanamıyorum F tuşları olmadan olmuyo
    • sheco
      sheco, Klavye kategorisinde 3500 TL Klavye Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Klavye arayışındayım almışken uzun süre götürecek bir şey istiyorum ama güzel de gözüksün istiyorum %75 kullanabiliyorum en rahat bu bütçeye olan manyetik...
    • sheco
      sheco, Gameraider K1 He Vs Aula F75 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      performans değil kalite de önemli ben her sene klavye almayı düşünmüyorum
    • sheco
      bence de manyetik ama almışken uzun süre dayanacak güzel de gözükecek bir klavye istiyorum K1 HE keşke plastik olmasaydı ya da VGN Neon 75 HE stoğu olsaydı...
    • sheco
      cidden mantıklıymış ama manyetik klavyeden vazgeçmek için yeterli sebep mi ya da bunu kullanırsam çok bir fark olacak mı çünkü sanırım SOCD ve Rappidtrigger...
    • sheco
      o bile büyük hissettiricekmiş gibi geliyo zaten tkl klavye kullanıyorum ve kaba hissettiriyor
    • sheco
      sheco, Klavye kategorisinde Gameraider K1 He Vs Aula F75 başlıklı bir konu açtı.
      Beyaz bir klavye arıyorum ve çok büyük ya da küçük istemiyorum, %75 tam olarak yeterli boyut benim için bütçem aslında 3000 ama bu yaz çalışıyorum duruma...
    • sheco
      sheco, Atk Dragonfly A9 Plus Vs Aula V9 Pro Plus başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      neden peki
    • sheco
      sheco, Mouse / Mousepad kategorisinde Atk Dragonfly A9 Plus Vs Aula V9 Pro Plus başlıklı bir konu açtı.
      ATK dragonfly A9 plus pixart 3950 Ultra ile geliyor bataryası daha yüksek Aula V9 PRO Plus ise sensörü daha eski fakat 8K verebiliyor ben 2K kullanacağım...
      • 1784233671416.webp
      • 1784233812236.webp
    • sheco
      sheco, Aula V9 Pro Plus Vs Atk A9 Plus başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      merhaba hocam acaba memnun kaldınız mı
    • sheco
      sheco, Aula Sc680 Vs Vxe Mad R Vs Atk A9 Plus başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      [H3...
    • sheco
      sheco, Mouse / Mousepad kategorisinde Aula Sc680 Vs Vxe Mad R Vs Atk A9 Plus başlıklı bir konu açtı.
      A9 Plus'un sensörü değişmiş buna bağlı fiyatı da artmış ama en kaliteli sensör bu ve hoşuma gitti. ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse Aula SC680 öneriliyor çok...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,511
Üyeler
200,694
Son üye
sincap44

Geri