Arama sonuçları: *

• Users: sheco
  • Order by date
  1. sheco

Samsung a36 fiyatı düşer mi?

Önerebilir misin Akakçe ve cimri den başka bir site bilmiyorum
  2. sheco

25000 gözüküyo ama?
  3. sheco

Daha yükselir mi peki ona göre sipariş edeceğim
  4. sheco

Fakat gecmiste de böyle bir yükseliş olmuş ardından 15000 bandına geri inmiş tekrar olmaz mı diyorsunuz?
  5. sheco

Sadece bu yüzden mi yoksa a36 dan daha iyi olduğu başka yanları var mi cihazi cok bilmiyorum çünkü
  6. sheco

Neye göre değiştiriyorlar peki bunu çıkan haberlere göre felan mı
  7. sheco

Diğer rakipleri artmamış muhtemelen bir şeyden dolayı yükseldi tüm samsunglar
  8. sheco

Tamamdir yaz sonunu beklicem düştüğü gibi alicam
  9. sheco

Takip ediyorum zaten ama her gün arttı birşeyden dolayı mi artıyo yoksa genel bir zam mı var
  10. sheco

Para biriktirdim samsung galaxy a36 alacağım ama 3 gün önce telefonun fiyatı 15.500 tlydi alabiliyodum fakat şuan fiyatı 16.500 olmuş daha fazla artar dusuncesiyle almalı mıyım yoksa dusmesini mi beklemeliyim yoksa bu bütçeye alınmaz diyorsanız da önerdiğiniz telefon fikirlerine de açığım
  11. sheco

Samsung Galaxy A26 alınır mı?

şuan kullandığım telefon reeder s19 maxL ve artık çok yoruyor beni aşırı kasıyor mobil veriyi açtığımda şarjı 2'şer azalıyor kendi arayüzünde bile kasıyor ayrıca 2+2 ram hiç yetmiyor anlayacağınız çok zor durumdayım bu yaz çalıştım hatrı sayılır bi para topladım 14000 kadar max 16 zorlarım gibi...
  12. sheco

Steam indirme hızım düştü

sunucuyu değiştirdim düzeldi arkadaşlar
  13. sheco

Steam indirme hızım düştü

Dün böyle bir sorunum yoktu 22mb/s de iniyordu bugün indirmeye başladığımda Maksimum 1mb/s gördü bunun sebebi nedir nasıl düzeltirim?
  14. sheco

2500 1 TB SSD önerisi

Şu anki SSD'im agı diye bir markanın 512 GB SSD'si hız beni çok yormuyor ama yer doldu artık oyun depolamak için 1 TB SSD arıyorum bütçem maksimum 2500 TL. Bulduğum SSD'ler. Kioxia Exceria G2 1TB 2100-1700MB M.2 NVMe PCIe SSD Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-EXPRESS 4.0 1 TB M.2 SSD Anakart: ASUS...
  15. sheco

PC açılırken işletim sistemi soruyor

windows 11 kullanıyorum 24H2 güncellemesini yaptım oldu yeniden başladı felan kontrol ettiğimde güncelleme duruyodu tekrar yaptım sonra başarısız dedi başka bi zaman bilgisayarı açtığımda işletim sisteminizi seçin diye iki seçenek vardı ikiside 3 biriminde windows 11 di ikiside 23H2 napmam...
  16. sheco

Delux m700bu vs Glorious model D

evet şuan delux kullanıyorum çok hafif çok rahat herhangi bir sorunum yok sensörü çok iyi glorious kullanmadığım için daha iyi diyemem ama aldığım fiyata çok iyi bir mouse öneririm
  17. sheco

Kioxia Exceria G2 alınır mı?

şu an bu SSD 2150 TL alınır mı? https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kioxia-lrc20z001tg8-exceria-g2-1tb-m-2-disk-fiyati,1584803490.html bu fiyata önerdiğiniz başka SSD var mı? Biraz daha para biriktirip Plus modelini almak daha mı mantıklı...
  18. sheco

Delux m700bu vs Glorious model D

Şuan gaming gecesi var ve model d 800 tl https://www.incehesap.com/glorious-model-d-minus-kablolu-mat-beyaz-oyuncu-mouse-fiyati-65126/ Fakat delux m700bu da 900 tl sizce hangisi alınır https://shop.connectgame.com.tr/products/delux-m700-pmw3389-optik-oyuncu-mouse
  19. sheco

Delux M700BU vs Glorious model ı

Niye kimse cevaplamıyo
  20. sheco

Delux M700BU vs Glorious model ı

İki mouse da zorlayarak alabilirim sizce hangisi daha iyi uzun süreli dayansın almışken uzun süre almak istemiyorum model ı daha yakın hissediyorum ama M700 daha ucuz sizce hangisi daha iyi olur. Delux M700...
Geri