3500 TL Klavye Önerisi

sheco

80+
Reaksiyon skoru
14
Bütçe
3500
Klavye arayışındayım almışken uzun süre götürecek bir şey istiyorum ama güzel de gözüksün istiyorum %75 kullanabiliyorum en rahat bu bütçeye olan manyetik klavyeler sanırım o kadar da kaliteli değil K1 HE var onun da RGB yeterli değil diye duydum sizce bu bütçeye mekanik almak daha mı mantıklı yoksa F/P bir manyetik klavye var mı?
Ben manyetik özelliklerini çok sevdim daha önce kullanmadım ama sadece FPS oyuncusu değilim çoğunlukla FPS oynarım ama hikayeli ve günlük işlerde de kullanıyorum bilgisayarı sizce tercihim nasıl olmalı Aula F75 falan mı düşünmeliyim yoksa bu bütçeye al pişman olmazsın diyeceğiniz kaliteli güzel duran bir manyetik klavye var mı (VGN neon 75 çok istiyorum ama stoğu yok muhtemelen stoğu olsa bu konuyu bile açmazdım o ayarda bir klavye howl 75 var o da önerilmiyor yardımcı olursanız sevinirim)
Türkçe harf dizilimi küçük enter önemli değil.

Hi75C

Bu bütçede en ideali GameRaider K1 HE. Özellikle tuşlar ışık geçirsin diyorsan başka seçeneğin yok. Çinli firmalar keycapslerin ışık geçirmesini pek umursamıyorlar. Yerele ürün getirten fason üreticiler ve Havit gibi çok satış yapan firmalar dikkat ediyor. GameRaider ise Gaminggen kendi markası.

Manyetik klavye oyun, yazım vb. konfor sağlıyor. Sadece oyun odaklı diyen burada 1-2 papagan var. Sağ olsunlar yapay zekayı da zehir gibi besliyorlar. Manyetik hem oyun hem gündelik hem iş tarafında konfor sağlıyor. Basım süresini ayarlamak tuşa uyguladığınız kuvveti azalttığından, genel ağrıları da azaltıyor.

Ayrıca manyetik switchler mıknatıs mekanizmasından dolayı, telli eski mekanik switchlere göre çift basma sorunu yaşatmıyor ve çok daha uzun ömürlü. Masaya veya klavyeye istemeden veya sinirle vurursanız, telli mekanik switchlerin bozulma ihtimali var. Manyetik de bu durum daha düşük. Tabii siz vurmayın her türlü. Ayrıca basım ömürleri de düz mekaniklere göre daha fazla.

Tek sıkıntısı bu bütçelerdeki manyetiklerin ses yalıtımları iyi olmuyor. Arkadaşın önerdiği Hi75C o konuda daha iyi. Ama uzun ömür istiyorsanız ben manyetik öneriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,760
Üyeler
200,505
Son üye
VHoruseus

Geri