sheco isimli üyenin son içerikleri

1. sheco

3500 TL Klavye Önerisi

fiyat farkı
  2. sheco

3500 TL Klavye Önerisi

Beast R75 HE PRO bu klavyeye ne diyosunuz hocam
  3. sheco

3500 TL Klavye Önerisi

şuan kullandığım klavye 60 lık ve cidden kullanamıyorum F tuşları olmadan olmuyo
  4. sheco

3500 TL Klavye Önerisi

Klavye arayışındayım almışken uzun süre götürecek bir şey istiyorum ama güzel de gözüksün istiyorum %75 kullanabiliyorum en rahat bu bütçeye olan manyetik klavyeler sanırım o kadar da kaliteli değil K1 HE var onun da RGB yeterli değil diye duydum sizce bu bütçeye mekanik almak daha mı mantıklı...
  5. sheco

Gameraider K1 He Vs Aula F75

performans değil kalite de önemli ben her sene klavye almayı düşünmüyorum
  6. sheco

bence de manyetik ama almışken uzun süre dayanacak güzel de gözükecek bir klavye istiyorum K1 HE keşke plastik olmasaydı ya da VGN Neon 75 HE stoğu olsaydı onu düşünürdüm
  7. sheco

cidden mantıklıymış ama manyetik klavyeden vazgeçmek için yeterli sebep mi ya da bunu kullanırsam çok bir fark olacak mı çünkü sanırım SOCD ve Rappidtrigger özellikleri çok ilgimi çekti 1784975995 bu klavye de gözükme çok sıkışık gözüküyor kullanması zor olabilir 1784976028 hiç fark etmez...
  8. sheco

o bile büyük hissettiricekmiş gibi geliyo zaten tkl klavye kullanıyorum ve kaba hissettiriyor
  9. sheco

Beyaz bir klavye arıyorum ve çok büyük ya da küçük istemiyorum, %75 tam olarak yeterli boyut benim için bütçem aslında 3000 ama bu yaz çalışıyorum duruma bağlı 3500'e çıkarım ama başka ekipmanlara da ayırmam gerekiyor almışken iyi bir şey almak da istiyorum sizce hangisi alınır ya da bu bütçede...
  10. sheco

Atk Dragonfly A9 Plus Vs Aula V9 Pro Plus

neden peki
  11. sheco

Atk Dragonfly A9 Plus Vs Aula V9 Pro Plus

ATK dragonfly A9 plus pixart 3950 Ultra ile geliyor bataryası daha yüksek Aula V9 PRO Plus ise sensörü daha eski fakat 8K verebiliyor ben 2K kullanacağım fakat ikiside aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor ATK daha cazip geliyor ama kafam karışık hangisini tercih etmeliyim neden
  12. sheco

Aula V9 Pro Plus Vs Atk A9 Plus

merhaba hocam acaba memnun kaldınız mı
  13. sheco

Aula Sc680 Vs Vxe Mad R Vs Atk A9 Plus

[H3...
  14. sheco

Aula Sc680 Vs Vxe Mad R Vs Atk A9 Plus

A9 Plus'un sensörü değişmiş buna bağlı fiyatı da artmış ama en kaliteli sensör bu ve hoşuma gitti. ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse Aula SC680 öneriliyor çok bir bilgim yok mouse hakkında. Aula SC680 Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Ve arkadaşımdan VXE mad r alabilirim 1800 civarında...
  15. sheco

Samsung a36 fiyatı düşer mi?

Önerebilir misin Akakçe ve cimri den başka bir site bilmiyorum
Geri