Arama sonuçları: *

1. Adem Türk

işlemci ve ekran kartı tam gücünü hissedemiyorum

r3 3100 ve 1650 super kartım var ama monitörüm 1600*900 oyunları 900p de oynuyorum örnek vereyim warzone ile 60-80 fps arası görüyorum 8gb ram'in de etkisi var tabi ama 1080 de oynasam daha rahat eder miyim monitör değiştirip
  2. Adem Türk

OC yapmanın önemli noktaları

Asus 1650 super phoenix ekran kartını nasıl fabrikasyon olarak gelen oc modeli ile aynı seviyede veya yakın değerlere oc yapılır, hangi uygulamalar kullanılır, kendim bu şekilde yapmanın ne zararı olur, fabrikasyon ile manuel arasında olan fark nedir ve minimum/maximum oc desteklediği seviyeleri...
  3. Adem Türk

gtx 1650 karşılaştırması

Konumuz asus tuf 1650 ve asus 1650 super phoenix ekran kartları arasında bir karşılaştırmadır. Bildiğim kadarı ile super versiyonu çok daha iyi bir model. Forumda bazı arkadaşlar ısrarla düz 1650 olan asus tuf modeli al diyorlar. Bilmediğim bir artı/eksi mevzusu mu var acaba? Phoenix tek fanlı...
  4. Adem Türk

Darboğaz sorunu yaşar mıyım?

asus 1650 super phoneix ekran kartı ve ryzen 3 2200g işlemci ile darboğaz yaşar mıyım? seçeneklerde r3 3100 de var değiştirmeli miyim? ve bu phoneix model kartın fan dışında ne farkı var acaba?
  5. Adem Türk

evga gtx 970 nasıldır

ikinci el olarak 1k gibi fiyatlara alınabilecek bir kart mıdır kullanan var ise performansı nasıl bir karttır acaba?
  6. Adem Türk

1350tl ye gtx 1070 aero 8gb ekran kartı

Geçen gün açtığım konunun after bölümüdür herkes bu fiyata nasıl olur fake demişti. Piyasadan habersiz biri gören olursa alsın kartı ben ulaşamayınca başkasıyla anlaştım.
  7. Adem Türk

82 derece ısı değerleri normal midir

evet geçen gün ikinci el bir pc aldığımdan furmark test sonuçlarını sizlerle paylaşmıştım ekran kartının fps değerleri yüksek fakat 87 derece olması dikkat çekmişti satıcıyla konuştum pc yi resmen tahtadan bir armor ile kaplamış derecede dar kapalı bir yerde tutuyormuş çıkartıp furmark testi...
  8. Adem Türk

ekran kartı test sonuçları nasıldır

ikinci el alıyorum 15 dakikalık furmark tersi istedim bunları gönderdi satıcı arkadaş kendisi de genç bir kardeşimiz mining falan uğraştığını düşünmüyorum değerler normal midir acaba gpu z den kartın adını vesaire kontrol ettirdim doğru şeyler yazıyordu full sistem adlığımdan bu sonuca ne kadar...
  9. Adem Türk

furmark yanlış ekran kartı gösteriyor

Kartı uzun süredir kullanıyorum şuan farkettim furmark üzerinde farklı isimde gözüküyor kartı söküp kontrol de ettim hd 6350.
Geri