Arama sonuçları: *

1. TwinsR32

rx5500xt oc yapmaya çalışıyorum hata aldım

ısı değerleri oldukça iyiydi, fps'de öyle. oc'dan önce 83 derecelerde gezen kart 68-69-70'i geçmiyordu ama yarım saat oynadım oynamadım böyle hata aldım bu oyunla mı alakalı benim yaptığım ayarlarla mı alakalı?
  2. TwinsR32

Sapphire RX5500XT bios switch tuşu

Bios switch tuşunu diğer tarafa almak istiyorum fakat bunu pc açıkken mi yapmalıyım kapalıyken mi? bi sessiz mod bir de perforamns modu varmış heralde orjinalde hangi modda geliyordur hiç ellemedim çünkü. eğer performans moda geçirirsem neleri veya neyi değiştiriyor bu mod?
  3. TwinsR32

750TI'ın 2022'deki hali.

ucuza sistem toplama gibi bir düşüncem var fakat aldığım sistemin de berbat olmasını istemiyorum. iki sene önce 1030 kullanıyordum ve beni tatmin ediyordu performansı. aklıma birden 750ti geldi. acaba halen 750ti kullananlar memnun mu veya 750ti artık tarih mi oldu onu öğrenmek ve fikir almak...
  4. TwinsR32

Ekran'a yeşil şeyler geliyor.

bu videodaki sorunu yaşıyorum. (videoyu ben yükledim) (10sny'den sonrasına dikkat edin) garantiye göndermeyi düşünüyorum fakat başka şeyden kaynaklı olabilir mi diye de emin değilim. bu sorun kesin ekran kartından mıdır? yoksa başka hangi parça bu sorunu yaptırır. (kart yüke uzun zaman...
  5. TwinsR32

RX5500XT 8GB Sessiz mod varmı?

furmark testi yaptım fan %30'u geçmiyor. sıcaklık 70 derecede sabitleniyor. biryerde okumuştum fiziksel bir switch var galiba bazı gpu'larda. 5500xt'dede varmı? benim kartım şuan sessiz modda mı? (ha bide değerler nasıl iyi mi?)
  6. TwinsR32

Gigabyte 1650 SUPER Tek Fan ısınıyor mu?

Ürün: https://www.gaming.gen.tr/urun/107119/gigabyte-geforce-gtx-1650-super-oc-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti/ Arkadaşıma bu ekran kartını almayı düşünüyoruz. tek fan olmasından biraz çekiniyor kendisi. kullananlar varmı varsa sıcaklık değerlerinden memnun mu? veya bunun yerine ne...
Geri