Arama sonuçları: *

1. SyleeXin

RTX 4060 8gb (İnceleme)

Öncelikle merhabalar bu konu bir ekran kartı inceleme konusudur (Asus Dual Rtx 4060 Oc) konunun açılış amacı 2k ekran kullanıp veya 1080p kullanıp kartın yetmemesi gibi endişe eden kullanıcılara bir fikir sağlaması için açılmıştır Konunun en altında hangi parçalarla test ettiğimi...
  2. SyleeXin

Yardım Görüntü gelmiyor tutuştum

mining icin yuksek mh almak istedim fakat suan bilgisayari bile acamiyorum su videoda yapilanlari yaptim pc restart atti daha sonra ekrana goruntu gelmedi fanlar fln calisiyor yardim ederseniz sevinirim
  3. SyleeXin

AsRock Phantom Gaming Rx580 8gb oc Fan Ayarları

Herkese merhaba Fan Ayarı Hangi Programdan Yapılır Nasıl Yapılır Hiç Bilmiyorum Ve İnternette Asrock Rx580 8Gb oc modeli için bir fan ayarı bulamadım aniden çökme oluyor bazen sıcaklıktan dolayı bilgisayar kendi kendini kapıyor tekrar açıyor fln Tam Bu Model için bir öneriniz Varsa Yardım...
  4. SyleeXin

Çözüldü✓ AsRock Rx580 8Gb OC Ekran kartı Odayı Çok Isıtıyor

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim bir yanlış olursa konu sçeiminde vs. kusura bakmayın. Sorunuma Gelecek olursam arkadaşlar bu kart efsane ısınıyor odam hamam gibi oluyor cidden şuan efsane sıkıntıdayım bu sıcaklık nasıl bi sıcaklıktır anlamıyorum yaşadığım şehir zaten sıcak...
Geri