Arama sonuçları: *

1. Clyde

Yardım Bu G Skill Ramlerin Çipi Ne?

Elimde G Skill Trident Z5 Neo 6000 MHz CL36 ramler var. Thaipoon ve CPU-Z üzerinden baktığımda Samsung çipli gözüküyorlar. Hangi Die olduğunu öğrenmek istiyorum ama bilgiler çok sınırlı. Halihazırda kendi XPG Lancer 5200 MHz CL38 ramlerim de SK Hynix A-Die ikisi arasında kaldım. Birisinden...
  2. Clyde

Yardım HB'DEN ALDIĞIM PATRIOT VIPER ELITE DDR5 RAM KULLANILMIŞ MI?

Hepsiburada'dan 4x16 Patriot Viper Elite DDR5 5600MHz CL38 ram satın aldım. Bilgisayarıma taktım açılırken çok sorun çıkardı. EXPO ayarları ile açmak 5 dakika sürüyor. Açıldıktan sonra bilgisayarı kapatıp açınca işlemci ve dram ışıkları yanıyor bilgisayar açılmıyor. 3600MHz stok hali ile...
  3. Clyde

DDR5 Ramleri 8000MHz Kullanmak Sorun Yaratır Mı?

DDR5 Ramlerimi Memory Try It ile 8000MHz CL36 olarak çalıştırıyorum. Oyuna girip test etmedim ama 7600MHz CL36 çok rahat sorunsuz çalıştı. Bu derece de yüksek MHz kullanmak ne gibi zararlar verebilir. Ömür için demiyorum. Stok: 5600MHz CL38
  4. Clyde

ADATA XPG LANCER DDR5 RAM O.C Yapımı

Adata XPG Lancer RGB 16GB 5200 MHz DDR5 CL38 Ram - Beyaz AX5U5200C3816G-CLARWH Elimde bu ramlerden mevcut 2 tane. MSI Memory Try It özelliği ile overclock işlemi gerçekleştirdim. Şu an 7000MHz CL36 değerinde çalışıyor. BF2042 CS2 LoL gibi oyunlarda deneyebildim daha Render'a falan sokacağım. Şu...
  5. Clyde

Yardım Ramlerim B-Die'mı?

Selamlar. Adata XPG Lancer DDR5 16x2 5200MHz CL38 ramlere sahibim. MSI anakartlarda bulunan Memory Try It özelliği ile 6000MHz Cl30 değerlerine o.c yaptım. (Şu anda değerler yok elimde yarın paylaşırım.) Bir tanıdığım B-Die olabilir dedi. Hepsiburada yorumlarında şöyle bir yorum gördüm. Yeni...
Top Bottom