Arama sonuçları: *

1. uzayalkan

Yük altında RAM'lardan tıkır tıkır ses geliyor

Arkadaşlar oyuna falan girince RAMlarden tıkır tıkır ses geliyor bi zararı olmuyor FPS falan aynı ama tıkır tıkır ediyor hazır sistem almıştım sonradan 16GB ram daha ekleyince oldu acaba anakartın RAM yuvasında bir sorun mu var ? 1693740618 Buda sesin videosu https://uploadnow.io/f/PD9QcH1...
  2. uzayalkan

Öneri CL22 3200 Mhz Laptop RAM önerisi

Arkadaşlar laptopum ektedir, kontrol ederek bana performanslı 16 GB veya 8 GB ram bellek önerisi verir misiniz ? Planım 8 olan RAM kapasitesini 16 daha ekleyerek 24 yapmak daha sonra 8i satıp 16 koymak yerine. Fiyat olarak çok abartı olmasın lütfen 1685576089...
  3. uzayalkan

Çözüldü✓ Kaç GB RAM almalıyım ?

Arkadaşlar elimde Asus Rog Strix G513-IH model laptop var RAM'i 8 GB, sizce 8 daha alıp 16 mı yapmalıyım yoksa 16 GB alıp 24 Gb yapsam daha iyi olur mu ? ve laptop bi slotta kaç GB ram destekliyor onu nasıl öğrenebilirim ?
  4. uzayalkan

Çözüldü✓ RAM'im sahte olabilir mi anlayamadım ?

Birkaç ay önce internet üzerinden 2x8 ram aldım "XPG Spectrix D41 3200 mhz CL16 Tuf Gaming Edition" elime ulaştı bayadır sorunsuz kullanıyorum ama son videoyu izledikten sonra herşeyi kontrol etmek istedim ve bir şey farkettim. Faturada yazan model numarası ile kutusunda yazan farklı. Sahte mi...
Top Bottom