Çözüldü✓ RAM'im sahte olabilir mi anlayamadım ?

uzayalkan

80+
Reaksiyon skoru
80
Birkaç ay önce internet üzerinden 2x8 ram aldım "XPG Spectrix D41 3200 mhz CL16 Tuf Gaming Edition" elime ulaştı bayadır sorunsuz kullanıyorum ama son videoyu izledikten sonra herşeyi kontrol etmek istedim ve bir şey farkettim. Faturada yazan model numarası ile kutusunda yazan farklı. Sahte mi değil mi anlayamadım SSleri ek olarak ekliyorum yardımcı olur musunuz ?

Ekler

• qfqfqfqq.PNG
    qfqfqfqq.PNG
    20.8 KB · Hit: 89
  • fqfqfqf.PNG
    fqfqfqf.PNG
    247.5 KB · Hit: 76
  • asfafaf.PNG
    asfafaf.PNG
    4.8 KB · Hit: 89
Thaiphoon Burner ile test et hocam

Birkaç ay önce internet üzerinden 2x8 ram aldım "XPG Spectrix D41 3200 mhz CL16 Tuf Gaming Edition" elime ulaştı bayadır sorunsuz kullanıyorum ama son videoyu izledikten sonra herşeyi kontrol etmek istedim ve bir şey farkettim. Faturada yazan model numarası ile kutusunda yazan farklı. Sahte mi değil mi anlayamadım SSleri ek olarak ekliyorum yardımcı olur musunuz ?

Faturaya farklı bir RAM yazılmış onun dışında sıkıntı yok ama elindeki RAM daha iyi

Faturadaki model d30 modeli. Ekran görüntüsüne göre bir sorun yok gibi görünüyor.

Bir sorun göremedim hocam. Faturadaki D30 modeli sende takılı olan D41 modeli.

Bir sorun göremedim hocam. Faturadaki SB30 modeli sende takılı olan SB41 modeli.
satıcıyı aradım yanlış fatura kesmiş olabiliriz dedi bende bir sorunla karşılaşmadım ama yine de teyit etmek istedim riske atmak istemedim o kadar para verdik.