Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

3200 Ram 3500 mhz çalışıyor ?

arkadaşlar geçen günde konu açmıştım 16 gb ramı 32 gb yükseltmek için yükselttim profil seçip kullanmaya başladım herhangi sorun olmadan ama ram 3200 mhz biosda 3500 de çalışıyor gösteriyor bu nasıl oluyor sadece merak ettiğimden bilgi almak istedim teşekkürler
  2. Xpertronic

Prime b450 mk anakart için ram önerisi

8x2 16 gb bu ramı kullanıyorum GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram 16x2 32 gb rame geçeceğim daha performanslı anakartıma uyan bir ram önerir misiniz dostlar teşekkürler
  3. Xpertronic

16x2 32 gb ram önerisi

anakart asus prime b450 kullandığım ram 8x2 16 gb Gskill Ripjaws 3200MHz DDR4 32 e çıkartacağım ram önerir misiniz ?
  4. Xpertronic

İmzamdaki sisteme ram önerisi

arkadaşlar rami 32 gb yapacağım uyumlu ve performansı yüksek ram önerebilir misiniz ?
  5. Xpertronic

RGB RAM kontrolü hakkında

16 gb olan ramimi 32 gb yapacağım ama rgb almayı düşünüyorum asus prime b450 mk anakart kullanıyorum aklımda ki soru şu rgb ramin renklerini kontrol etme şansım var mı random mu yanacak ?
  6. Xpertronic

Ramlerim 3200 MHz olarak çalışıyor mu ?

Bios sıfırlanmıştı şu an 3200 mhz olarak çalışıyor değil mi ?
  7. Xpertronic

Bios Resetlenince XMP Ayarı Gider mi ?

Reset atınca XMP kapanır mı tekrar açılması gerekir mi ?
  8. Xpertronic

RAM Uyumluluğu Öğrenme

Arkadaşlar şimdi arkadaşıma ram alacağızda hangi ram uyar anakarta kaç mhz destekler bunlardan anlayan biri var mı ? hangi programla öğreniriz ona göre alacağız.
  9. Xpertronic

Ram hızım doğrumu

Arkadaşlar bios güncelledim ayarlar gittiği için tekrar ayarladım profile 1 yaptım ram 3200 de çalışıyor değil mi ? Birde işlemci hızını cpb kapattım şu an soğutucum olmadığı için oda olmuş mu buradan anlaşılıyor mu bakar mısınız? link : https://hizliresim.com/4X6Drs 1595347218 upp
  10. Xpertronic

Ram MHz

Arkadaşlar 3200 Mhz de çalışıyor değil mi sorun yok ?
  11. Xpertronic

Bu sisteme uygun ram hangisi ?

Hangi rami almam lazım arkadaşlar fotoğrafta görünüyor?
  12. Xpertronic

Uyumlu ram önerisi

Arkadaşlar bu sisteme uygun 4 gb ram alacağım hangisi uyumlu olursa ürünün linkini atar mısınız?
Top Bottom