Xpertronic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 819
Arkadaşlar şimdi arkadaşıma ram alacağızda hangi ram uyar anakarta kaç mhz destekler bunlardan anlayan biri var mı ? hangi programla öğreniriz ona göre alacağız.
GIGABYTE H55M-S2V H55 DDR3 GLAN+SATA+VGAAnakartın modeli nedir ? Bilmiyorsanız kasayı açıp anakartın üstündeki model ismini internete yazın.
GIGABYTE H55M-S2V H55 DDR3 GLAN+SATA+VGAAnakart modeli ne?
tek 8 gb alacağız daha sonra 2x8 16 olacak eğer destekliyorsaDDR 3 RAM kullanmalısınız şu anda sahip olduğu RAMle beraber mi kullanacak yoksa onu satıp yeni mi alacak?
DDR3 2200Mhz'ye kadar destekliyor.Gigabyte H55M-S2V H55 DDR3 GLAN+SATA+VGA
bu kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gigabyte H55M-S2V H55 DDR3 GLAN+SATA+VGA
bu anakart modeli
birde öneri olarak ram atarmısınız kaliteli 500 tl ye kadar limit varDDR 3 RAM kullanmalısınız şu anda sahip olduğu RAMle beraber mi kullanacak yoksa onu satıp yeni mi alacak?
öneri ram atarmısınız tek 8gbDDR3 2200Mhz'ye kadar destekliyor.
Maksimum 8GB takabilirsiniz, sitede öyle yazıyor.tek 8 gb alacağız daha sonra 2x8 16 olacak eğer destekliyorsa
Desteklemiyor 2x4 yapın çift kanal olsun maksimum 8GB destekliyor.tek 8 gb alacağız daha sonra 2x8 16 olacak eğer destekliyorsa
tamam peki bana ram linki atarmısınız 4 gb 2 tane alalım buna uyumlu olanDesteklemiyor 2x4 yapın çift kanal olsun maksimum 8GB destekliyor.
bana 4 gp ram önerir misiniz bu anakarta uyacak iyi bir şeyMaksimum 8GB takabilirsiniz, sitede öyle yazıyor.
https://www.hepsiburada.com/kingsto...sF8h5VYOkhvtikbFuoJd08AvK4ZdAyQhoCOowQAvD_BwE Bu iyi gibi görünüyor.tamam peki bana ram linki atarmısınız 4 gb 2 tane alalım buna uyumlu olan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bana 4 gp ram önerir misiniz bu anakarta uyacak iyi bir şey
kanka en fazla 8gb destekliyor değil mi anakart ?