Arama sonuçları: *

1. ~~Kamuran

Dual kit RAM önerisi

Anakartıma uyumlu olup herhangi sorun yaratmayacak RAM istiyorum. https://www.tebilon.com/corsair-vengeance-rgb-rt-32gb-2x16gb-ddr4-3600mhz-cl16-ram-cmn32gx4m2z3600c16/ Linkteki önerilmişti alınır mı? Site güvenilir mi? Başka öneriniz var mı? Bütçeyi 2000 civarı düşünüyordum ama 2500 hatta...
  2. ~~Kamuran

Yardım Sistemimdeki uyumsuz parça yerine öneri - IZOLY satıcısıyla yaşadığım mağduriyet

RTX2070S ekran kartımın, RTX özelliğini kullanamıyorum. Servisim, ekran kartında sorun yok, sistemde uyumsuzluk olabileceğini söylemişti. Önceden birden fazla kez mavi ekran hatası alıyordum ve her seferinde bana RAMleri test edin diyordunuz ve hiç bir sorun çıkmıyordu.(Corsair Vengance RGB Pro...
  3. ~~Kamuran

Ramimi nasıl garantiye yollarım?

Arkadaşlar Ramimde sorun var, bunu nasıl garantiye yollayacağım? Hepsiburada'dan aldım.
  4. ~~Kamuran

PC açılırken bir kaç defa reset atıp, Bellek MHz sıfırlanması

Sistemimi toplayalı 2 aya yakın oluyor. İlk zamanlar sorunlu olduğunu pek sanmadım. Ama daha sonra BIOS'a girdiğimde RAM'imi 2133 MHz gördüm, XMP-2 geçip düzelttim. 1 ay boyunca BIOS girmedim. Sorun çözüldü sanmıştım. Daha sonra BIOS girmiştim, RAM'im 2133 MHz. XMP-1 geçtim, kaydedip çıktım...
  5. ~~Kamuran

Ram Mhz sabitleme...

Biosta, XMP1 geçiyorum 3200Mhz oluyor, Daha sonra bir sonraki girişimde bir kaç saat olsun girdiğimde 2133Mhz düşüyor. XMP2 geçiyorum yine aynı şekilde oluyor. 3200Mhz oluyor, çıkıyorum, giriyorum 3200Mhz. PC kullanıyorum ertesi gün bakıyorum 2133Mhz olmuş yine. Nasıl sabitlerim?
  6. ~~Kamuran

3200Mhz Ram 2133 Mhz'e atıyor?

Arkadaşlar, 1 ay önce rami 2133Mhz olarak gördüm 2 kere falan, düzelttim 2'sinde de daha sonra bir daha BIOS girmedim. 4 5 gündür takip ediyorum. 2133Mhz olmuş yine ve öyle kullanmışım. XMP2 geçiyorum 3200Mhz oluyor. Çıkıp giriyorum 3200Mhz daha sonra başka zaman ne zaman baksam, 2133Mhz.( Başka...
  7. ~~Kamuran

Yardım Ram nasıl takmalıyım?

Arkadaşlar altta atmış olduğum gibi ramleri nereye takmalıyım bence sağ taraf değil mi? Msi b550 a pro 1596010245 EN sağ ve Bi boşluk bırakıp 3. Kisim 1596010329 Birde ssd nereye takmalıyım üst taraf mı alt taraf mı?
  8. ~~Kamuran

16 GB Ram kaç yıl yeter

Corsair Vengeance rgp pro(2*8) var elimde ve Anakartım msi b450i gaming plus, 2 ram slotu var. Yanlış seçim yapmışım anakart alırken aldıktan sonra fark ettim. Neyse 16 GB Ram kaç sene yeter en yüksek grafikler de falan, +Rtx2070s var.
Top Bottom