Yardım Ram nasıl takmalıyım?

~~Kamuran

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,206
Arkadaşlar altta atmış olduğum gibi ramleri nereye takmalıyım bence sağ taraf değil mi?
Msi b550 a pro
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar altta atmış olduğum gibi ramleri nereye takmalıyım bence sağ taraf değil mi?
Msi b550 a pro
EN sağ ve Bi boşluk bırakıp 3. Kisim

Birde ssd nereye takmalıyım üst taraf mı alt taraf mı?

Ekler

• IMG_20200729_110953.jpg
    IMG_20200729_110953.jpg
    3 MB · Hit: 56
Screenshot_5.png
Screenshot_7.png

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Evet kingston a2000
Vidaları sök.
Soğutucuyu çıkart.
M2 SSD'yi yuvaya yerleştir.
Soğutucunun altında koruma bandı varsa çıkart.
Soğutucuyu tekrar yerine tak ve vidala.
Screenshot_9.png

Da yt de şey diyordu sanki ekran kartının olduğu bölgeye taknmayın mı ne öyle bir şey hatırlıyorum

Üstteki M.2 slotu PCIe 4.0 destekliyor, elindeki SSD için PCIe 3.0 yeterli alttakine de taksan hız kaybetmezsin. Ama alttakine takarsan PCI_E3 slotun yani alttaki x16 olan slot çalışmaz bir şey takarsan kullanamazsın. Üsttekine taktığında ekran kartından ötürü ısınma vs yaşayacağını sanmıyorum hem soğutucu bloğu var hem de RX 5600 XT altındaki SSD'yi etkileyecek kadar fazla ısınan bir kart değil.

Ayrıca üstteki M2 slotu gücünü işlemciden alttaki ise anakarttan alıyor. İşlemciden almak daha iyi.

Üstteki M.2 slotu PCIe 4.0 destekliyor, elindeki SSD için PCIe 3.0 yeterli alttakine de taksan hız kaybetmezsin. Ama alttakine takarsan PCI_E3 slotun çalışmaz bir şey takarsan kullanamazsın. Üsttekine taktığında ekran kartından ötürü ısınma vs yaşayacağını sanmıyorum hem soğutucu bloğu var hem de RX 5600 XT altındaki SSD'yi etkileyecek kadar fazla ısınan bir kart değil.

Ayrıca üstteki M2 slotu gücünü işlemciden alttaki ise anakarttan alıyor. İşlemciden almak daha iyi.
Üsttekini taktım eyw reis

Üsttekini taktım eyw reis
Reis anakart oturttum kasaya vida takacaığım ama yumuşak plastikler var onu nereye takacağım

Son düzenleme:
Geri