Arama sonuçları: *

1. oaK´

Yardım Ram kullanımım normal mi? Bence değil bi bakar mısınız :D

Arkdşlar pc de nerdeyse hiç bir şey çalışmıyot ve ram kullanımı bu şekilde gösteriliyor 1683624155 cached bellek kısmı konuyu açmadan önce 5.6 gb idi, temp dosyalarını fln sildim hepsini
  2. oaK´

Laptop için ram önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_%C4%B1deapad-gaming-3-ryzen-5-6600h-8gb-ram-512gb-ssd-4gb-rtx-3050-16-w11-82sc0032tx-laptop-gri-1223732.html bu laptop u aldım da buna ek olarak ram de alacağım 8 veya 16lık tek modül. Hangi rami almam lazım ben pek anlamıyorum laptop ramlerini bulma...
  3. oaK´

Çözüldü✓ Ben Bu Belleği Nasıl Satıcam...

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-xpg-gammix-d10-black-3000mhz-ddr4-ram-1040258081/detay/ Kendime yeni ram aldım 8x2 bu elimde kaldı letgoda ve sahibindene ilan da koydum ama 20 kişi görmüş, onlarda sadece görmüş yani mesaj veya favorilere ekleme...
  4. oaK´

Çözüldü✓ RAM CL ve Mhz düşürme

Yeni ram aldım ama anakartım ve işlemcim max 3200Mhz destekliyormuş aldığım ramler ise 3600Mhz 19CL, bu ramler 3200Mhz 16CL değerine kolay bi şekilde çekebilir miyim? Ramler henüz elime ulaşmadı bu arada. Ramler...
  5. oaK´

Yardım Team T-Force ram alınır mı?

https://www.incehesap.com/team-t-force-vulcan-tuf-gaming-alliance-16gb-ddr4-3600mhz-gaming-ram-fiyati-54761/ indirime girmişte güzel parça ise alacağım şimdi serisinden yardımcı olursanız sevinirim
  6. oaK´

Öneri 1200tl ram önerisi

1200 tl bütçem var, mümkünse RGB, 2x8 16 gb ram arıyorum 3200 ve üstü mhz olursa daha iyi olur, duruma göre 1.3k ya da çıkabilirim. Yarın gaming gecesinde ram gelirse belki onlarada çökme ihtimalim olabilir 1657830374...
  7. oaK´

Ram alacağım, iki seçeneğim var

Arkdaşlarlar ram alacağım ve iki seçeneğim var. Şuan bende xpg gammix d10 black 3k mhz 16 cl ram var, sarı sitede 450 TL'ye bende ki ram in aynısını buldum alırsam hedefim olan 16 gb ram e ulaşmış olacağım, lakin 2. seçeneğimde şöyle; Elimde ki ram i satıp artık ne kadara giderse 400 500, bi 600...
  8. oaK´

after effects ve premier pro çok kasıyor

merhabalar ben de 8gb ram var, premier ve after effectsten bir şey yapmaya çalıştığımda çok kasıyor dün müşteri intro istedi adam akıllı yapamadım bile template olmasına rağmen ram kullanımı çok yüksekti 16gb ye geçersem düzelir mi acaba sorun ramden midir sizce yoksa ram alsam da yine kasar...
  9. oaK´

kullandığım RAM in üretimi durmuş ve ek yapamıyorum ne yapmalıyım?

Selamlar buna benzer bir konu daha açmıştım aylar önce lakin o zaman sadece merakımdan açmıştım ve pekde ihtiyacım yoktu lakin bu aralar 8 gb ram özellikle illüstratörde birden fazla sayfalarda çalışınca yetmiyor, çok kasıyor ve bu yüzden sürekli katman kapatıp ram kullanımını düşürmeye...
  10. oaK´

ikinci el ram alınır mı ?

merhaba bende xpg gammix d10 black 300mhz 8 gb ram var ben ramimi 16 gb yapmka istiyorum ancak , kullandığım ram artık üretlimiyor bende 2. el aynı modelden bakayım diyorum veya kendi ramimi satıp 2 tane 8 gb farklı ram mi alsam bilemedim siz ne önerirsiniz ne yapayım?
  11. oaK´

Xmp profile 2.0 açınca dram voltage kirmizi oluyor

Selamlar asrock b450m pro4 anakartimda xmp açmak istediğim zaman dram voltage autodan çıkıp 1.35v oluyor ve bu yazı kırmızı gözüküyor xmpyi acsam sıkıntı çıkartır mı sadece bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse memnun olurum Ram:adata xpg gammix d10 black 8 GB 3000 MHz 16cl 1601400230 Up
  12. oaK´

Asrock anakart xmpyi acma

Selamlar asrock b450m pro4 anakartim var ve xpg gammix d10 3000mhz ram imde xmp yi açmak istiyorum 2667 mhzde çalışıyor çünkü biostan profil 1 e tıklıyorum ama voltaj kısmı kırmızı oluyor 1.2 fln yapınca normal beyaz oluyor ama yapmadım henüz xmp korktum cunku ne yapmam lazim
  13. oaK´

2. El ram alınır mı?

Selam öncelikle konuyu görenler bilecektir ram yüzünden gta 5 de drop yiyorum ve 1 tane daha 8gb ram almaya karar verdim ancak daha ucuz olduğu için 2. El alasım var sizcr 2. El ram alınır mı?
Geri