Arama sonuçları: *

1. Q

2.5k bütçe m2 ssd önerisi

2.5k civarı bütçem var biraz geçebilir 1tb lık m2 ssd bakıyorum ne önerirsiniz ?
  2. Q

SanDisk Extreme Pro vs Kioxia 128GB Exceria G2 Micro

Arkadaşlar araç kamerası için micro sd kart alacağım birazdan kioxia olan ile sandisk arasında 300tl fark var bu farkı vermeye değer mi ...
  3. Q

Araç kamerası için sd kart önerisi

Arkadaşlar 1080p bir araç kamerası için nasıl bir sd kart almam gerekiyor ? Kullananlar biraz bilgilendirebilir mi ? Önerileriniz nelerdir ?
  4. Q

kioxia exercia g2 vs samsung 970 evo plus

samsung evoda indirim yokken kioxia yı almıştım halen kargolanmadı 1.100tl 970 evo plus indirime girmiş bugün yeni gördüm ama amazon almanyadan geliyor sizce kioxiayı iptal edip bunu almaya değer mi ? 1689624456 @HacıSOFU Hocam kioxia yı siz önermiştiniz ne dersiniz ? İptal edip evo almalı mıyım ?
  5. Q

1tb m2 ssd önerir misiniz?

kullandığım hdd 2 gün önce arızalandığı için depolama sıkıntısı yaşıyorum. 1.000-1.200tl arası bütçem var 1tb m2 ssd önerilerinizi bekliyorum. duruma göre bütçe arttırıp bunu al dediğiniz ssd olursa düşünebilirim. anakart: b450 tomahawk max Oyun vb... kurulacak
  6. Q

kingston a400 alınır mı ?

https://www.trendyol.com/kingston/a400-ssd-240gb-500mb-350mb-s-sata3-ssd-sa400s37-240g-p-2516791 linkini bıraktığım ssd geçenlerde indirimdeyken yakalayamadım şuan ki fiyatıyla alınır mı ? Nays hesabı açsam naysla beraber kaç tl ye gelir ?
  7. Q

1tb sata ssd önerisi lazım

Arkadaşım için ssd arıyoruz 500gb m2 ssd si olduğu için başka boş m2 yuvası yok ondan dolayı 1tb lık sata ssd lazım önerileriniz var mı ? Bütçe olarak belirli değil fakat 1500tl yi geçmesse daha iyi olur. 1674927381 @James Gg bu konularla ilgileniyordunuz galiba hocam bi bakarmısnız rica etsem...
  8. Q

Samsung evo 870 rapid status kullanan var mı ?

Samsung evo 870 ssd yi kullanıyorum rapid modu açınca okuma yazma hızı 8-9k ya çıkıyor internettte bulabildiğim bilgilere göre ömrünü kısatlmıyormuş ve zararı yokmuş ama dosya kaybı vb.. yaşarmıyım uzun süreçli kullananlar var mı ?
  9. Q

Samsung evo 870 ssd hakkında soru

Elimde 2 yıl önce aldığım samsung evo 870 ssd var 500gb modeli driverı üzerinden full performansa alıp deniyim dedim bu sonuçlar nasıl çıkabiliyor sata ssd den bilgisi olan var mı ? Bide böyle kullansam sıkıntı çıkar mı ?
  10. Q

2 Ssd arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim

Gigabyte 240 GB Apacer 240 GB PANTHER AS340 Bu iki ssd arasından hangisini tercih etmeliyim laptop için alacağım oyun oynanmayacak.
  11. Q

Gaming gecesi indirime giren ssd alınır mı? ?

https://www.incehesap.com/kingston-a400-sa400s37-240g-ssd-fiyati-34379/ Arkadaşlar gaming gecesinde indirime girdiğinde alınır mı? ? Laptop için 240gb ssd lazımda.
  12. Q

Laptop için ssd önerisi

Laptop için ssd arıyorum 240gb civarı 500tl bütçem var laptop iş için kullanılacak sorun çıkarmayan güzel ssd önerilerinizi bekliyorum. Kronik sorunu olmayan hız kaybı yaşamayacağım bişeyler varmı ?
  13. Q

James Donkey SSD alınır mı?

https://www.incehesap.com/james-donkey-jd120-ssd-disk-fiyati-38640/ incehesap gaming gecesinde bulunan bu ssd alınır mı laptop için alacağım iş için kullanıyorum laptop da hdd var o yüzden aşırı yavaş hızlanması için alacağım
Geri