Arama sonuçları: *

1. W

M2 SSDYİ 2.SLOTA TAKMAM SORUN YARATIR MI

Merhaba, 990 pro almıştım ve bugün teslim edildi şuan kargoyu açtığımda soğutucusuz istememe rağmen soğtuculu gönderilmiş daha iyi işime gelir vs fakat benim anakartının 1.slotunda pcie5 ve soğutucusu var kendisinin 2slottan soğutucu yok ve pcie4 zaten ssd de pcie4 olsada herhangi bir problem...
  2. W

990 PRO Amazon Teknobiyotik vs Teknosa Elmacık

Merhaba, 4 gün önce 03.09.2024 tarihinde amazondan teknobiyotik satıcısından 2TB 990PRO (yaklaşık 7300₺ gibi bir fiyatı vardı)satın aldım teslim tarihi 6-7 eylül gözükmesine rağmen hâlâ kargoya bile verilmemiş durumda. Aldıktan sonra teknobiyotik hakkında forumda bir şikayet oluşturulmuştu bu...
  3. W

Öneri KC3000 yerine ne alabilirim?

Merhaba, 1 hafta içerisinde m.2 almayı düşünüyorum aklımda KC3000 vardı okuma değerleri ve fiyatı sebebiyle fakat forumda dün 2-3tane KC3000 oyun açılmıyo pc açılmıyo vs gibi şeyler görünce üstüne arkadaşımın dahs önce KC3000 kronik bilgisayarın geç açılma problemi var demişti ama çok takmadım...
  4. W

SSD ve HDD hızlarım çok mu düşük?

Kullandığım SSD ve HDD'nin okuma yazma hızları bu şekilde çıkıyor. Bu hızlar normal mi ve bir sıkıntı çıkartır mı? Arada kasmalar oluyor bilgisayarda özellikle bir şey indirirken vs. Son olarak ileride Kingston 2TB KC3000 alıp eklemeyi düşünüyorum çok fark yaratır mı? (134mb/s den 7000mb/s'e...
Top Bottom