Arama sonuçları: *

1. Y

SSD soğutucu bütçe Maks. 400₺

Arkadaşlar SSD'im Kioxia 1TB Exceria Plus ve soğutucu almayı düşünüyorum. Forumlarda dolaştım ve iki tane gözüme çarpan ürün vardı. Jonsbo soğutucu 200₺ Akasa Gecko pro 365₺ Maksimum 400₺ olacak şekilde alınabilecek en iyi soğutmayı satın almak istiyorum. Hangisini almalıyım veya sizin bir...
  2. Y

Yardım Kioxia 1TB Exceria Plus test sonuçlarım hakkında görüşleriniz nedir ?

Arkadaşlar Kioxia'nın Exceria Plus 1 TB SSD'sini satın aldım. Başka bir başlıkta karşılaştığım bir takım problemleri yazdım( önceki konum ). Burada merak ettiğim ise test sonuçlarımın nasıl olduğu ve sıcaklık değerleri normal mi konuları. Yukarıda görüldüğü üzere değerler bu şekildedir...
  3. Y

Yardım Kioxia Exceria Plus SSD'im disk yönetiminde gözükmüyor

Arkadaşlar SSD bugün(yaklaşık bir saat önce) elime ulaştı. Takma işlemini tamamladım ve bilgisayarı açtım. SSD bios, aygıt yönetici ve Windows'un depolama bölümündeki "depolama alanını yönet" kısmında görünüyor. Fakat disk yönetiminde ve https://europe.kioxia.com üzerinden indirdiğim SSD Utility...
  4. Y

Öneri 1TB Gen3 SSD önerisi istiyorum

Arkadaşlar 1TB kapasitesi olan bir SSD almak istiyorum. Ucuza yönelmek istiyorum fakat ucuz olunca kaliteden ödün verebiliyoruz, bu yüzden fiyat/performans olan ve kronik sorunları olmayan/nadir olan bir ürün almak istiyorum. Anakartım GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 ve sistemimi dizerken Kingston...
  5. Y

KC 3000/Fury Renegade 1Tb ve Tebilon'da rastladığım gariplik

Arkadaşlar başlıkta bulunan SSD'ler arasında kaldım fakat burada karar vermek asıl amaç değil. Benim sormak istediğim bu iki ürünün Tebilon sitesinde bulunan bilgileri. Fury renegade ,kc3000'in yeni modeli ya da üst modeli anladığım kadarıyla. Bu yüzden fiyatları karşılaştırıyorum. Aralarında...
  6. Y

PCİe 4.0 1 TB SSD önerisi

Arkadaşlar eski sistemimi yükseltiyorum. Konuyla ilgili olabilecek aldığım iki parçayı belirteyim. Ryzen 5 5600 işlemci B550 Aorus Elite V2 rev 1.1 anakart Anakartım sanırım sadece bir tane PCI-e 4.0 slotu bulunuyor o da SSD için. İlk tercihim ...
Geri