Arama sonuçları: *

1. Giatros

Yeni ssd yi pc görmüyor?

Yeni ssd aldım harddiskimi çıkardım fakat gözükmüyor windows kurma ekranında bu hatayı alıyorum
  2. Giatros

Yeni aldığım hdd nin sıkıntılı veya sıkıntısız olduğunu nasıl anlayabilirim?

Sorum yukarda cevabınızı bekliyorum.
  3. Giatros

Seagate baracudda 500gb alinir mi?

https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-500gb-35-7200rpm-32mb-sata-30-ncq-sabit-disk-st500dm009-p-HBV000006UDSI?magaza=Disk+Online&url_src=and-product-detail
  4. Giatros

Öneri 300gb civarı hdd önerisi?

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  5. Giatros

WD WD2500AVVS 250 GB HDD alınır mı sizce?

Sizce bu hdd alınır mı arkadaşlar bana nedense çok iyi geldi yorumları iyi ama bilemedim? https://www.n11.com/urun/western-digital-wd2500avvs-250-gb-hdd-73276?magaza=atombilisim&gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjwzt6LBhBeEiwAbPGOgfK5J1f5rAxsZCRcZ_zqiXemkIiGbCSItIJqeO3Wt92MiM6oiA3CBRoCntcQAvD_BwE
  6. Giatros

Yeni SSD taktım pc görmüyor ne yapmam gerek?

Sorum yukarda nasıl yapacağımı unuttum, bilgilendirebilir misiniz?
  7. Giatros

Yardım SSD depolama sorunu!

SSD kendi kendine bazen bir şeyler dolduruyor. Yeni ssd sorunu yok. İndirdiğim virüs vs de yok. İndirdiğim tek şeyler Steam oyunları valo lol gibi şeyler bunlarda virüs olmayacağına göre sorun nedir?
  8. Giatros

Yardım Sandisk NVME M2 SSD driver var mı?

Arkadaşlar bu SSD'yi kullanıyorum, bazen kendi kendine doluyor canımı sıkmaya başladı. Sıcaklığını görebileceğim, disk temizleyebileceğim uygulaması var mı. Yoksa da başka uygulama var mı? Samsung Magician iş görür mü bunda?
  9. Giatros

Kendiliğinden dolan disk nasıl temizlenir?

Disk'e bir şey indirmeden bazen kendi kendine doluyor. Bunu nasıl engelleyebilirim ya da nasıl temizleyebilirim, yardımcı olur musunuz?
  10. Giatros

SSD'de 40GB boş yer bıraksam yeterli mi?

GTA 5 indiriyorum, 80GB falan zannediyordum 100GB çıktı. 46GB boş yer var şuan yeterli olur mu sağlık için. SSD: SANDISK M2 NVME 250GB 1628753968 Ayrıca GTA 5'de paketlerle birlikte mi iniyor?
  11. Giatros

SSD'de ne kadar boş yer bırakmalıyım?

SSD'nin sağlıklı olması için boş yer bırakın diyor bazıları. 50GB bıraksam yeterli mi 250GB M2 SSD'm var? 1628578767 Yada 35-40 civarı.
  12. Giatros

Eski bilgisayarımdaki hdd kullanılır mı?

Yeni bilgisayar topladım 240gb ssdm var bide harddisk takasım geldi. Eski bilgisayarımdaki SATA 2 Harddisk takılır mı yeni bilgisayarıma içinde windows falan yüklü bunları nasıl silip bomboş hale getirip kullanabilirim.
  13. Giatros

Bu SSD bu anakarta uyumlu mudur?

Arkadaşlar bu SSD'yi indirimle birlikte 337 liradan 237 liraya aldım sizce iyi yapmış mıyım. GIGABYTE B450M S2H anakartıma uyar mı? https://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-3d-250gb-2400mb-950mb-s-nvme-m-2-ssd-sdssdh3n-250g-g25-p-HBV00000WEC2S?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K
  14. Giatros

Ucuz M2 SSD önerisi varmı?

Sata ssd alicaktim fakat nerdeyse 50-100 lira arası farkla M2 gördüm. Daha mantıklı geldi. 240GB önerebileceğiniz m2 ssd varmı 300 lira civarı.
  15. Giatros

Uygun fiyatlı ssd önerisi

240gb ssd arıyorum indirime girmiş hepsiburada da varsa 50 lira indirimle alabilirim.
  16. Giatros

Eski pc me SSD takıcam

Eski bir bilgisayarım var sadece 1-2 oyun oynuyorum fps sorunum çok yok 60 sabit iyi gibi fakat bilgisayarım biraz yavaş. Bunun için SSD almayı düşünüyorum ve ram yükseltmeyi düşünüyorum rami sonra yükselticem ilk SSD alıcam 300gb harddiskim var onu çkarıp 240gb ssd mi takıcam çok program...
Top Bottom