Bende de oluyordu bir gün bir açıyordum 150gb boş bir gün bi bakıyordum 143gb boş sorunu Eset virus programı ile çözdüm onu yükledikten sonra 1 aydır neredeyse 150gb sabit kaldı.Sistem yeni zaten, saçma bir sorun ya boş boş doluyor ben bir şey yapmadan.
Hocam virüs olma imkanı yok bir şey indirmedim ki.Bende de oluyordu bir gün bir açıyordum 150gb boş bir gün bi bakıyordum 143gb boş sorunu Eset virus programı ile çözdüm onu yükledikten sonra 1 aydır neredeyse 150gb sabit kaldı.
Bende de oluyordu bir gün bir açıyordum 150gb boş bir gün bi bakıyordum 143gb boş sorunu Eset virus programı ile çözdüm onu yükledikten sonra 1 aydır neredeyse 150gb sabit kaldı.
Malwarebyets en iy ivirüs programı bence malwarebyets ile taraSistem yeni zaten, saçma bir sorun ya boş boş doluyor ben bir şey yapmadan.
Benimde aynı şekildeydi hocam hiçbir şey yokken oldu bu olay.Hocam virüs olma imkanı yok bir şey indirmedim ki.
taramakatan zarar gelmezHocam virüs olma imkanı yok bir şey indirmedim ki.
belki günceleme yapıyordur yada başak bi program bişe indiriyordur görev yöneticisini aç sistemi ağır kullanan bilmediğin program varmıı bak biHocam virüs olma imkanı yok bir şey indirmedim ki.
Yok hocam, Google var şuan sadece 500mb kullanıyor.taramakatan zarar gelmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
belki günceleme yapıyordur yada başak bi program bişe indiriyordur görev yöneticisini aç sistemi ağır kullanan bilmediğin program varmıı bak bi
bu sorun bendede olmuştu çok önceden ansıl çözdüğümü hatıralmıyorumYok hocam, Google var şuan sadece 500mb kullanıyor.