Arama sonuçları: *

1. zPastwL

Crucial T500 1Tb anakartıma uygun mu

Merhabalar Asus Prime B450M-K II kullanıyorum ve ssdnin üstüne ekran kartı geliyor bu ssd uyarmı ? 1734466282 veya bunun yerine önerebileceğiniz 1tb maksimum 4k bütçede ne önerirsiniz
  2. zPastwL

3000 ₺ m2 ssd önerisi

mld m300 kullanıyorum ve gerçekten pc yavaşlatmaya başladı artık sıkıldım bu durumdan 3-4k bütçem var idefix sitesinden olursa peşin fiyata 6 taksit oluyor daha iyi benim için 1tb olursa iyi olur dram olsun olmasın pek umrumda değil 3 yıldan fazla götürsün kafi yavaşta olmasın 2tb olursa...
  3. zPastwL

Yardım Steam yüklenme kesik kesik

Hocam 1000mbps internetim var normalde 30dk ya bitmesi gereken indirme bir sorun yüzünden bu şekil sebebi nedir ?
  4. zPastwL

Yardım Yeni ssd almak mı lazım ?

Hocalarım en ufak yüke sokmamla beraber kendini %100 kullanıma sokuyor ve düşmüyor yükten çıkarttığımda ise 1-2dk bekleyip öyle düzeliyor sebebi nedir 1733855371 bu arada 1 m2 ve 2 hdd var okulda hocamdan öğrendiğim bilgi ile hddler m2 ssdyi bozuyormuş
  5. zPastwL

1tb veya üstü ssd önerisi

2tb olursa tadından yenmez şuan 500gb m2 ve 500gb hdd 1tb hdd kullanıyorum hddler m2yı bozdu sanırım durduk yere %100 kullanıma giriyor yeni ssd alıp harddiskleri atmak istiyorum 2tb olursa fena olmaz incehesaptan kingston renegade 1tb ssd buldum girecektim fakat bloklanmısım dns yüzünden...
  6. zPastwL

Çözüldü✓ SSD En Ufak Oyun Güncellemede %100 kullanımda kalıyor

hocam mld m300 500gb ssd kullanıyorum en ufak oyun güncellemesinde durdurmama rağmen hatta steam kapatıyorum fakat yinede ssd %100de takılı kalıyor bozulduğuna şüpheleniyorum zaten kaliteli bir marka model değil eğer bozuksa bunun yerine DRAM bulunan 500gb üstü uygunsa 1tb m2 arıyorum 1733355747...
  7. zPastwL

Harddiskte windowsu nasıl silerim

selamlar 3 tane diskim var 2 tanesi hdd bir tanesi m2 windows m2 de kurulu fakat ben ubuntu kurmustum ve yanlışlıkla hddye windows kurdum ve hala kurulu nasıl sıfırlarım sadece windows kurulu olan hdd yi m2deki windows kalacak şekilde
Top Bottom