Arama sonuçları: *

1. KendineMüzisyen

usb flasha virüs girdi lütfen yardımcı olun

bu gün çıktı için gittğim kırtasiyede virüs bulaştı ve şu an usb açılmıyor. dosyaların kurtarılma şansı var mı?
  2. KendineMüzisyen

Yardım Denetim masasında aynı dosyadan bir sürü var silmeli miyim?

arkadaşlar denetim masasında aşağıdaki resimde gördüğünüz dosyalar mevcut bunlar aynı dosyalar mı ? silmeli miyim? silersem ne olur ? bi yardımcı olur musunuz ? 1608726601 @Rambo Bıçağı @TECHNO @rdeMStakeN
  3. KendineMüzisyen

Yardım boşta olan depolama alanını nasıl aktifleştireceğim yardım lazım

Siyah kısmı nasıl mavi yapacağım yardım lütfen 1607621785 @TECHNO @Rambo Bıçağı @Aşık Diktatör yardım lütfen @keremcnsz24 @epica59 1607622187 @rdeMStakeN yardım lazım acil 1607622378 @Tost Kayaoğlu bari sen yardım et acil ya 1607622399 @crazyreign abi yardım lazıım
  4. KendineMüzisyen

Yardım En iyi 1TB HDD nedir ?

1TB HDD en iyi marka nedir ? link fırlatırmısınız ?
  5. KendineMüzisyen

Yardım 2'ye bölük diski tek diske nasıl getirebilirim?

w10 kurulu bir ssd kullanıyorum 2 ayrı diske bölük olarak c ve d yeni hdd aldım ve ssdyi bütün hale getirip hdd ile beraber toplam 2 disk olarak kullanmak istiyorum nasıl ssd tek disk haline getirebilirim ?
  6. KendineMüzisyen

Yardım 3.5 HDD sabitlemek için vida lazım hangi vidalar uygun?

3.5 hdd aldım fakat vidalamam lazım uygun vida yok nereden temin edebilirim ? şu esneyen yapıda hdd yuvası yok direkt çift karşılıklı tırnak üstüne koyup vidalamam lazım
  7. KendineMüzisyen

Seagate Barracuda 1 TB Alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-1tb-3-5-7200rpm-64mb-cache-sata-3-sabit-disk-st1000dm010-p-HBV000003FDEG?magaza=ALFAM bu fiyata 1tb 7200rpm 64 mb disk orijinal midir ? sorun çıkmaz demi ? alınır mı? bu fiyata 335 TL indirimli
  8. KendineMüzisyen

Yardım internetten D diskine indirdiğim oyunlar açılmıyor

bu gün deneme amaçlı küçük boyutta bi oyun indirdim C diskimde yeterince yer yok D diskine kurmak istiyorum ama setupu C yapıyor başka oyunlarda ise D diskine kurduğumda açılmıyor yardım
  9. KendineMüzisyen

w10 kurabileceğim 480-250 gb ssd önerir misiniz??

şu an 120 gb ssd kulllanıyorum w10 kurulu ama yetmiyor w10 silip yeni alacağım ssd ye kurayım diyorum ? 480 gb ssd veya 250gb ssd olur fark etmez fiyatı ucuz olursa iyi olur m2 ssd vermeyin trollemeyin m2 desteklemiyor anakart eski bir anakart lütfen düzgün bir ssd max 400tl şu an kullandığımı...
  10. KendineMüzisyen

Yardım crackli oyunu 2. diske kurma

internetten cod mdern warfare serisini indirceğim fakat c diskinde yer yok d diskine kurunca oyun açılmıyor nasıl yapacağım ?
  11. KendineMüzisyen

internetten alınan 500gb hdd sorunlu mu ? 1tb düzgün geliormu internetten

intten 500gb hdd almıştım arızalı çıktı bu gün bilgisayarcıya sordum bir kaç tane dediler ki 500 gb olanlar arızalı 1tb olanlar sağlam doğru mu ? bu
  12. KendineMüzisyen

Yardım 500gb HDD önerisi yaparmısınız benim düşündüğüm var açıklamaya koyuyorum

hikaylei oyunlar oynayacağım (cod) onun dışında ödev dosyaları için kullanacağım https://www.hepsiburada.com/seagate-barracuda-500gb-3-5-7200rpm-32mb-sata-3-0-ncq-sabit-disk-st500dm009-p-HBV000006UDSI bunu alayım diyorum sistem eski 400w psu var sisteme çok fazla harcadığını sanmıyorum sizce...
  13. KendineMüzisyen

m2 ssd ve normal ssd farkı nedir ?

alacağım anakart ucuz olsun istiyorum o yüzden m2 ssd yeri yok model MSI A320M PRO-VD m2 ssd ve normal ssd farkı ne acaba ?
  14. KendineMüzisyen

Yardım HDD taktım ekran gelmiyor yardım

2. Disk yaktım yeni hdd ekran gelmiyor fotosunu atıyorum hemen
  15. KendineMüzisyen

Yardım yeni HDD aldım kabloları taktıktan sonra ne yapmalıyım ? acil yardımm

HDD aldım yeni 2. disk olarak sata güç kablolarını taktım şimdi ne yapmam lazım yardım edin 1606478400 @Rambo Bıçağı
  16. KendineMüzisyen

160 TL ye 7200RPM 500GB WD Blue HDD buldum alınır mı? bütçe çok yok

HDD buldum 500GB 7200RPM 32MB WD Blue alınır mı ? 160 tl
  17. KendineMüzisyen

Yardım ikiye bölünmüş w10 kurulu disk nasıl tek disk haline getirlir ?

diski tek disk haline getirmek istiyorum yardım eddin nasıl yapacağım diskte w10 yüklü aktif kullanıyorum 1606383989 @Rambo Bıçağı 1606384097 @karaca969
  18. KendineMüzisyen

w10 kurulu disk 2'ye bölük 1 disk haline nasıl getirilir?

diskte w10 kurulu 2 ye bölünmüş disk bunu tek disk yapmak istiyorum nasıl olacak ?
  19. KendineMüzisyen

Yeni HDD aldım SSDw10 yüklü okumama gibi sorun olur mu ?

ssdw10 yüklü yeni hdd alınca biosa girmek gerekiyormu yoksa direkt takıp pc açıp ayarlardan kullanabiliyormuyum nedir bilgi verin lütfen
  20. KendineMüzisyen

yeni HDD aldım vida ile gönderiliyormudur ?

kasa eski takılan kısımda yuva yok sadece karşılıklı tırnak var monteleme kısmı varmı hdd üzerinde varsa vidalayacağım
Geri