Arama sonuçları: *

1. 4emirrr

Yardım Amazon bozuk ürün gönderip iade almıyor.

Amazon'dan hdd almıştım çok uğraştım çalıştırmak için ama ürünün fazla voltaj çektiğini öğrendim sisteme monte ettiğim anda sistem ağrılaşıyor normalde 9 saniyede açılan bilgisayarı 5 dakikada yeniden başlatıyordu en sonunda komple sistem açılmamaya başladı. Amazon'dan iade etmeye çalıştığımda...
  2. 4emirrr

Yardım Temiz kurulum ve hdd.

yeni aldığım https://www.amazon.com.tr/dp/B0088PUEPK/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_4ZWDGSBETEQRJGP0PGSH?th=1 Elime ulaştı önce ledleri çalıştıran sata kablosu ile kurmuşum sonra biçimlendirmedi falan derken artık sisteme taktığımda sistem onarım yapmaya çalışıyor ve açılmıyor uzun bi süre. Ben bios'a...
  3. 4emirrr

Yardım Hdd bağladım bilgisayarın ışıkları gitti ve hdd bilgisayarda gözükmüyor.

sata power kablosu ile sata kablosu birbirine bağlıydı sata'yı çektim çıkardım sanra siyah olan sata kablosunu alıp anakart'a bağladım ama maalesef açtığım zaman bilgisayarın aydınlatmaları çalışmıyordu dedim neyse hdd'den önemli değil bilgisayarım kısmına geldiğimde de hdd gözükmüyor. Nerede...
  4. 4emirrr

1 tb hdd önerisi 400tl

1 Tb hdd almayı düşünüyorum hangi modelleri önerirsiniz ?
  5. 4emirrr

Mevcut ssd'm yüzünden fps drop yiyor olabilir miyim ?

240 gb kioxia ssd var ve oyunlarımda sistemim aşırı yeterli olduğu halde fps drop yiyorum arada 1637282138 30 gb boş yer var şuan 1637282196 kontrol ettim 18 gb boş yer kalmış
  6. 4emirrr

ssd mi hdd mi almalıyım ?

500 gb m2 ssd mi alsam yoksa 1 tb hdd mi alsam karar veremedim windows'um 240 gb'lik bir ssd'ye kurulu ama oyunlar çok yavaş mı açılır hdd de açılma süresi cidden uzun diye biliyorum beklemeye gelemeyen bir insanım ssd almamı önerecek kişiler hangi ssd'yi almamı önerirler aynı zamanda
  7. 4emirrr

Harici depolama ne kadar mantıklı

500gb ssd veya 1tb harddisk almayı düşünüyorum taşınabilir alıp usb üzerinden kullanmamı önerdi bir arkadaşım ne kadar mantıklı artıları eksileri nedir b450m s2h anakart ve 240 gb ssd'ye sahibim ekstra slotum var mı vb. bilmiyorum
  8. 4emirrr

Bilgisayarıma hangi depolama aracını alabilirim.

b450m s2h anakart kullanıyorum ve sistemimde kioxia 240 gb ssd bulunuyor sistemime hdd almak istesem bu ssd'yi çıkarmadan takabilir miyim girişi var mıdır yoksa m2 ssd mi almalıyım. Şimdiden teşekkür ederim.
Top Bottom