Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Valorantın tüm dosyaları nelerdir?

Sadece o riot games dosyasımı? ayrıca C: den D:ye taşısam sıkıntı çıkarmı?
  2. akıllı kuş

Çözüldü✓ C: Diskindeki verilerimi D: Diskine taşıyabilirmiyim?

şimdi C: Diskimde oyunlar falan var onları D ye atmak istiyorum nasıl atarım 1628699832 steamde falan tekrar yükleme falan gelirmi
  3. akıllı kuş

Yardım Çıkarılabilir Disk 1 Medya yok diyor hiçbir yerde gözükmüyor

ek depolama olarak kullanmaya çalıştım kullanamadım naısl aktif edeceğim kullanacağım bu disk 1'i? 1628626689 up up up
  4. akıllı kuş

2TB HDD'im Bu bilgisayarda gözükmüyor?

burada gördüğünüz gibi yok ama Aygıt yöneticisinde gözüküyor nası çözerim
  5. akıllı kuş

"Bu Klasörde değişiklik yapabilmek için Administrator size izin vermelidir"

hata bu çözemedim detaylı ama anlayabileceğim bir şekilde açıklayacak?
  6. akıllı kuş

Yardım SSD'mi Biçimlendiremiyorum

arkadaşlar SSD mi biçimlendiremiyorum. normal biçimlendirmeyi 2 defa yaptım olmadı. ssd nin içindekileri silemiyorum. nasıl her şeyi silerim ve "eskisi" gibi normal bir şekilde ek depolama olarak kullandığım SSD mi kullanmaya devam edebilirim? 1627935618 @RevDeisDou yardm
  7. akıllı kuş

Dosyalar silinmiyor?

nasıl silerim bunları? 1627924853 dosyalar hiçbir türlü silinmiyor bu arada shift+delete yaptm olmadı düz sil yaptım olmadı
  8. akıllı kuş

Diskteki herşeyi silsem sıkıntı çıkarmı?

bunun içinde eski windows v.b dosyalarım vardı silsem sıkıntı çıkarmı? bu ek disk Windows C diskinde bundaki Windows dosyalarını silsem sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum ama genede akılda soru kalmasın sorayım dedim @FPU/CACHE 1627920752 cevap yokmuğ
  9. akıllı kuş

500gb hdd önerisi? 2.el olur

120gb ssd windows için var 500gb de hdd almak istiyorum forza csgo valorant vb oyunları hdd ye atacağım ssd boş kalsın hem bu haliyle ön bellekte doluyor fazla doldu ssdm oyüzden hdd önerisi lazm 2.el van içi olur şimdiden tşk bütçe 150tl en fazla
  10. akıllı kuş

depoolama yeri nasıl açarım

arkadaşlar %temp% temp falan onların hepsini sildim gereksizleri sildim 19gb yer açıldı ama ssd yer biraz dar olduğundan hızı düşüyor. silecek bir şeyler arıyorum ne silebilirim. kullanmadığım programları falan sildimde. 1626001123 nasıl yer açabilirm 1626001144 ortalama 10gb falan daha yer lazım
  11. akıllı kuş

550TL ye alınacak en iyi SSD?

arkadaşlar 550TL ye alınacak en iyi SSD? benim SSD Write değerleri allahına kavuştu (94 write MB/S ADATA SU630) 550TL bütçem var ne alabilirim? M.2 de olur.
  12. akıllı kuş

SSD Write değerleri allahına kavuştu

evet beyler bu gün bilgisayarı yaklaşık 2dk önce açtım ve discorda falan gireyim dedim bilin bakalım ne oldu? discord dondu. kapattım discordu, video izlemek için googleye girdim bilin bakalım ne oldu? yanıt vermiyor. mousenin acayip yavaşladığını hissettim ve SSD den kaynaklandığını düşündüm...
  13. akıllı kuş

Adata SU630'nun kronik sorunları nelerdir?

Arkadaşlar herkes Adata su630 kronik sorunlu sorunlu hızları var veriler siliniyor falan dedi ama ben neredeyse 5 aydır kullanıyorum hiçbirini yaşamadım? üstelik saçma bir şekilde vadettiği değerlerin üstünde hızlar veriyor (crystal dismark ile baktım) ben allahın şanslı kulu falanmıyım :D...
  14. akıllı kuş

James Donkey-120 iyi midir??

James Donkey 120gb iyi midir?? En ucuz ssdyi almam lazımda.
  15. akıllı kuş

depolamada nasıl yer açabilirim?

arkadaşlar en az 15GB yer açmam lazım yardım lütfen :<
  16. akıllı kuş

ssd crystal dismark değerleri iyi mi??

arkada forza horizon 4 indirirken yaptım belki bu yüzden yazma hızları bu kadar düşük olabilir genede bilmiyorum sizce?
  17. akıllı kuş

Crystal Disk mark sonuçlarım iyi mi??

SSD'im ADATA SU630. değerleri iyi mi? kötümü?
  18. akıllı kuş

Çözüldü✓ WD Blue SN550 500GB SSD Alınır mı?

ürün: https://www.n11.com/urun/wd-blue-sn550-wds500g2b0c-500-gb-m2-ssd-1461367?magaza=aptekteknoloji&cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21 beyler bu SSD fiyatına göre nasıl? kalitelimi? bozulma falan olurmu? benzer fiyatta önerdiğiniz M.2 SSD olursa...
  19. akıllı kuş

Kingston A2000 SSD Yardım

merhaba arkadaşlar n11 de 570TL ye m.2 nvme ssd buldum marka kingston ssd burada=https://www.n11.com/urun/kingston-a2000-sa2000m8500g-500-gb-pcie-30-x4-m2-nvme-ssd-1055819?magaza=elmacik&cid=700102&utm_source=aff_go&utm_medium=cpc&utm_campaign=price_comp&utm_term=21 neden bu kadar ucuz merak...
Top Bottom