akıllı kuş
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,116
nasıl silerim bunları?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dosyalar hiçbir türlü silinmiyor bu arada shift+delete yaptm olmadı düz sil yaptım olmadı
yok bu eski SSD'imdi şu anda tüm AMD dosyaları driverler v.b C diskinde bu E diskiherhangi bir hata veriyor mu? Ayrıca orada AMD google microsoft falan var onların içi boştur diye tahmin ediyorum heralde?
low level format nedir?Low Level format yükle format at eski ssd'ye, muhtemelen yinede sistem dosyaları olduğu için Windows silmene izin vermiyordur. Format at diske
biçimlendirme nası yapcamSilmek yerine neden biçimlendir yapmadın? Bilgisayarımdan Windows un kurulu olduğu diske sağ tıkla, diski temizle de, geri dönüşüm kutusunu da işaretleyip temizle
BİÇİMLENDİR değil o yalnızSilmek yerine neden biçimlendir yapmadın? Bilgisayarımdan Windows un kurulu olduğu diske sağ tıkla, diski temizle de, geri dönüşüm kutusunu da işaretleyip temizle
biçimlendirme nası yapcam
nasıl yaniBİÇİMLENDİR değil o yalnız
Biçimlendir dosyalarıda siler disk temizlew yapsın.
Amacı tüm dosyaları silmek değil mi ben mi yanlış anladımBiçimlendir dosyalarıda siler disk temizlew yapsın.
Tüm dosyaları siler başlata tıklarsan, silinmesini istemediğin dosya varsa biçimlendirme yapmaAlıntıyı görüntüle
ne yapmam lzm şimdi
Hocam biçimlendirmeyin sakın diski temizle yapın önce olmazsa biçimlendirin.Alıntıyı görüntüle
ne yapmam lzm şimdi