Hyperx Cloud3 S Wireless Ps5 Bağlanmıyor

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
7000
Merhabalar ürünü 5 saat önce aldım media marketten ve ps5 uyumlu diye aldım hem pcde kullanmak istedim hemde ps5 slimde neyse aldım pc ye taktım hiçbir sorunu yoktu ses bassları gayet iyiydi driverını yükledim güncellemelerini yaptım ve ps5 taktım fakat olmadı yani pcde takdığımda donglede beyaz ışık yanıyordu ama ps5 donglede taktım onda hiçbir türlü calısmıyordu ışık yanmıyordu arkasına taktım usb olana oda olmadı ön tarafına taktım olmadı resetledim kulaklığı yine hiçbirşey olmadı sizce iademi etmeliyim veya ederlermi edersem hangi kulaklığı alim 7k bütçem var

Hocam, aynı markadan bende de var; bir deneyeyim PS5'te dedim. Dongle'ı, öndeki type-c girişine taktığım gibi direkt tanıdı sorunsuz. Niye sende böyle bir sorun oldu, pek anlayamadım.
Fiziksel olarak mağazadan aldığın ürünlerin iadesi biraz zorlayabiliyor. Bir keresinde Mediamarkt'tan Apple kablolu kulaklık almıştım, kutusunu falan açmıştım ama sonradan beğenmeyip iade etmeye çalıştığımda kabul etmemişlerdi. ''Dediki kutusundan çıkarmışsın ben bunu nasıl satayım'' :D Online almış olsaydım, seve seve iade ederlerdi.

Ekler

• Screenshot 2026-07-30 023815.webp
    Screenshot 2026-07-30 023815.webp
    63.8 KB · Hit: 4
Usb portlardan başka bir şey takınca algılıyor mu PS5?

Usb portlardan başka bir şey takınca algılıyor mu PS5?
Yani evet test ettim onuda kendi ps5 imde düşündüm mesela usb ve type c yerlerinden dualsense şarj ettim yani bozuk değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, aynı markadan bende de var; bir deneyeyim PS5'te dedim. Dongle'ı, öndeki type-c girişine taktığım gibi direkt tanıdı sorunsuz. Niye sende böyle bir sorun oldu, pek anlayamadım.
Fiziksel olarak mağazadan aldığın ürünlerin iadesi biraz zorlayabiliyor. Bir keresinde Mediamarkt'tan Apple kablolu kulaklık almıştım, kutusunu falan açmıştım ama sonradan beğenmeyip iade etmeye çalıştığımda kabul etmemişlerdi. ''Dediki kutusundan çıkarmışsın ben bunu nasıl satayım'' :D Online almış olsaydım, seve seve iade ederlerdi.
Dostum yani oraya gitcem ps5 için aldığımı ve calısmadığını söylicem değişim yapsalar razıyım çalışsın yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,797
Üyeler
200,204
Son üye
edybaba

Geri