Arama sonuçları: *

1. AQloT

Öneri 1 TB HDD VS 500 GB SSD

Bunlardan ikisi arasında kaldım. Genelde depolama için arıyorum ek alan fazla olursa daha iyi olur HDD daha iyi olur gibi ama HDD'lere çok güvenemiyorum sorunsuz olsa yeter hızı önemli değil açıkçası ama hangisi iyi olur karar veremedim (Hali hazırda sistem de 500 GB M.2 SSD ve 1 TB Sata SSD...
  2. AQloT

Öneri Ek Depolama İçin HDD Önerisi

500 GB M.2 SSD ve 1TB SATA SSD'm mevcut attıklarım bandında ek depolama için HDD istiyorum fazla bir şey beklemem zaten alanı fazla olsun yeter hangisi iyi olur ...
  3. AQloT

Western Digital Scorpio Blue WD7500BPVT 750 GB Alınır mı ?

Sadece depolama için almak istiyorum uygun gördüm sistemim de halihazırda M.2 ve SATA SSD var zaten ekstra almak istiyorum fazla da vermek istemiyorum burası güvenilir midir ve bu HDD alınır mı? Western Digital Scorpio Blue WD7500BPVT 750 GB HDD Fiyatları ve Özellikleri Devir hızından için 7200...
  4. AQloT

1 TB HDD Mİ 500 GB SSD Mİ ?

Sistemim de M.2 500 GB SSD mevcut fakat yetersiz geleceğinden bir daha depolama aygıtı almayı düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi uygun olur bu arada sosyal medya da editle, oyun modlarıyla bayağı uğraşırım 50 GB'ye yakın dosyam mevcut mesela, hangisi daha makul olur depolama...
Geri