Arama sonuçları: *

1. Glitchy

Yardım SSD modelini bulamıyorum

MErhabalar, başlıktada dediğim gibi SSD'nin modeli için aygıt yöneticisinden ve crystaldiskinfo'dan baktım ama modeli bulamadım, sadece SSD 128 GB yazıyor modeli nasıl bulabilirim
  2. Glitchy

Çözüldü✓ CrystalDiskMark okuma yazma hızı değişmiyor

Merhabalar, HDD okuma yazma hızı nasıl diye bakmak istedim ama okuma yazma hızı sürekli 0 kalıyor crystaldskmark kulanırken, nedeni ne olabilir? (normalde değişiyor kullanırken) @Emirhandkee
  3. Glitchy

Yardım HDD sıcaklığı iyi mi? ?

Sabah 11'den beri açık bilgisayar ve render falan yaptım alakası varmı bilmem ama sıcaklık iyi mi? ? (14 senelik HDD hala bozulmadı 😡) O değilde 41 Kocaeli :love:
  4. Glitchy

Yardım SSD aldım ama tek giriş var ve HDD'ye bağlı..

Merhabalar, en fazla 6 hafta önce SSD aldım ve kasayı açıp baktım, maalesef SSD girmesi gereken kablo HDD'ye bağlı ve diğerleri girmiyordu, HDD çıkarmak istemedim çünkü SSD 120 gb ve harddiskimi pcde 2 parça yaptım ve birinde dosyalarım vardı, kasaya yeni kablo taktırmam mümkünmü yoksa farklı...
  5. Glitchy

Yardım SSD taktıktan sonra format nasıl atıcam

Yardımcı olursanız sevinirim. SSD taktıktan sonra formatta hangisi SSD nerden bilicem ve nasıl 2 diski ayrı eklicem ? Anlamayanlar için farklı açıklama : Format işleminde disk eklemeden HDD ve SSD'yi ayrı eklemem lazım nasıl yapıcam ve hangisi SSD nereden anlarım ? @RevDeisDou @Emirhandkee
  6. Glitchy

Bölünmüş disk mi birleşik mi ?

Bölünmüş disk mi birleşik mi daha iyi yardımcı olur musunuz ? bölünmüş kullanıyorum bu arada birleşik iyiyse nasıl yapıcam onuda anlatabilirseniz sevinirim. @Kamina @Emre123a 1619959268 https://prnt.sc/12e4ahd
  7. Glitchy

1 HDD 3 tane SSD fazlamı ?

1 HDD 3 tane SSD fazlamı ? 1 HDD var 4 tane takabiliyormuşum 3 SSD aşırı hızlandırır diye düşündüm sizce uygunmu yoksa fazlamı ? 1619717260 Birde windows kurarken en az olanamı en çok yer olanamı kurayım sistemi windows system32 vesaire.
  8. Glitchy

Bilgisayarımda kaç HDD veya SSD slotu var?

Bilgisayarımda kaç HDD veya SSD slotu var? hangi bilgiyi vermeliyim yazarsanız cevaplarım şimdiden yardım eden kişilere teşekkürler.
Top Bottom