Değerlerin iyiSabah 11'den beri açık bilgisayar ve render falan yaptım alakası varmı bilmem ama sıcaklık iyi mi? ? (14 senelik HDD hala bozulmadı)
Alıntıyı görüntüle
O değilde 41 Kocaeli![]()
Yaz ayına göre değerlerin bence gayet iyi dostumSabah 11'den beri açık bilgisayar ve render falan yaptım alakası varmı bilmem ama sıcaklık iyi mi? ? (14 senelik HDD hala bozulmadı)
Alıntıyı görüntüle
Süper benceSabah 11'den beri açık bilgisayar ve render falan yaptım alakası varmı bilmem ama sıcaklık iyi mi? ? (14 senelik HDD hala bozulmadı)
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam.Yaz ayına göre değerlerin bence gayet iyi dostum
Evet hocam ama anakart kablolarına sinir oluyorum, bir tane kablo var farklı olan ve o HDD'Ye bağlı ve asıl sorun SSD sadece ona oluyor, kablo taktırmak için SSD aldığım yere getircem yoksa iyi HDD gerçekten çok seviyorumSüper benceİyi HDD imiş
Fotoğraf varmı hangi kablo oTeşekkürler hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam ama anakart kablolarına sinir oluyorum, bir tane kablo var farklı olan ve o HDD'Ye bağlı ve asıl sorun SSD sadece ona oluyor, kablo taktırmak için SSD aldığım yere getircem yoksa iyi HDD gerçekten çok seviyorum![]()
SSD ve HDD kablolarının aynı olması lazım biri sata biri de güç kablosu farklı olması ihitmali yokFotoğraf varmı hangi kablo o
41 derece gayet iyi. 70 derece üstü tehlikeli.Sabah 11'den beri açık bilgisayar ve render falan yaptım alakası varmı bilmem ama sıcaklık iyi mi? ? (14 senelik HDD hala bozulmadı)
Alıntıyı görüntüle
Sata kablosundan bahsediyorsun sanirim 50 10 tl bir seyTeşekkürler hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam ama anakart kablolarına sinir oluyorum, bir tane kablo var farklı olan ve o HDD'Ye bağlı ve asıl sorun SSD sadece ona oluyor, kablo taktırmak için SSD aldığım yere getircem yoksa iyi HDD gerçekten çok seviyorum![]()
Hocam ben crystaldisk programıyla okuma yazma testi yapıyorum ama hiç bir hareketlilik olmuyor sadece %100 kullanım oluyor yazma okuma çalışmıyor neden olabilir ?Okuma veya yazma işlemi yaptığında ve disklerini soğutan bir fan yoksa hemen ısınacaktır.
Kullandığım HD Sentinel programı, 50 derecede uyarı veriyor.