Yardım HDD sıcaklığı iyi mi? ?

Glitchy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,708
Sabah 11'den beri açık bilgisayar ve render falan yaptım alakası varmı bilmem ama sıcaklık iyi mi? ? (14 senelik HDD hala bozulmadı 😡)
sada.png

O değilde 41 Kocaeli :love:

Teşekkürler hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam ama anakart kablolarına sinir oluyorum, bir tane kablo var farklı olan ve o HDD'Ye bağlı ve asıl sorun SSD sadece ona oluyor, kablo taktırmak için SSD aldığım yere getircem yoksa iyi HDD gerçekten çok seviyorum :love:
Fotoğraf varmı hangi kablo o

Fotoğraf varmı hangi kablo o
SSD ve HDD kablolarının aynı olması lazım biri sata biri de güç kablosu farklı olması ihitmali yok

Okuma veya yazma işlemi yaptığında ve disklerini soğutan bir fan yoksa hemen ısınacaktır.
Kullandığım HD Sentinel programı, 50 derecede uyarı veriyor.

Teşekkürler hocam.

Evet hocam ama anakart kablolarına sinir oluyorum, bir tane kablo var farklı olan ve o HDD'Ye bağlı ve asıl sorun SSD sadece ona oluyor, kablo taktırmak için SSD aldığım yere getircem yoksa iyi HDD gerçekten çok seviyorum :love:
Sata kablosundan bahsediyorsun sanirim 50 10 tl bir sey

Okuma veya yazma işlemi yaptığında ve disklerini soğutan bir fan yoksa hemen ısınacaktır.
Kullandığım HD Sentinel programı, 50 derecede uyarı veriyor.
Hocam ben crystaldisk programıyla okuma yazma testi yapıyorum ama hiç bir hareketlilik olmuyor sadece %100 kullanım oluyor yazma okuma çalışmıyor neden olabilir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,211
Üyeler
198,081
Son üye
AD4PTe
Geri