Arama sonuçları: *

1. M

M2 ssd hız değerleri düşük gibi

Merhabalar silicon power us70 2 tb modeli var elimde özellikle 2.satırdaki değerler düşük geldi bana 4000 3500 civarı alan fotolar var alışveriş sitesinde anakartım b550 gaming edge soğutucu blok dahilinde takılı 1655398185 Buda alışveriş sitesindeki yorumlardaki bir değer
  2. M

M2 ssd sıcaklıkları hakkında

Merhabalar yeni aldığım silicon power us70 2 tb modeli yoğun yazma vs işlerde max 54 derecelere çıktı oyun esnasında 43 civarı dolaşıyor ama dosya transfer işlerinde kolaylıkla 50li civarlara çıkıyor normalmi bu çünkü b550 gaming edge anakartımda soğutucu blokla birlikte takılı olmasına rağmen...
  3. M

Acil yardım sıfır m2 ssd taktım biçimlendirme sorunu

Arkadaşlar merhaba yeni m2 ssd taktım disk yönetiminden sağ tık diski başlat seçeneği olması lazım ama farklı seçenekler var hangisini seçmeliyim tıklayınca farklı menüler geliyor 1654618068 Arkadaşlar tamam buldum yandaki siyah bara sağ tık gerekiyor muş hız testi yaptım normalmi bu değer ve...
  4. M

980 pro almaya değermi

merhaba arkadaşlar kullanım amacım silinmicek oyunlarımı video foto vs.leri uzun yıllar depolamak içindeki oyunları oynamak ve günlük kullanım için yani 980 pro isteme sebebim anakartım b550 gaming edge wifi ve soğutucu blok olan kısım boş hem alırken pcıe4.0 iyisini alıyım hemde samsung...
  5. M

M2 ssd depolama kullanımı

Arkadaşlar merhaba m2 ssd alıcamda kafamdaki model 980 pro 1 tb bir tık pahalı ama silmek istemediğim oyunlar ve telefon yedeği yıllardır biriken video foto vs yani önemli bir çok şeyimi depolucam 980 pro en sağlam dayanıklı modellerden artı pcı4.0 da destekliyor anakartım o yüzden doğru bir...
  6. M

Mp510 1920 gb alınır mı?

Arkadaşlar merhaba 2100 TL'ye buldum bu ürünü sıfır olarak alınır mı? dersiniz modeli bilmiyorum kronik sorunu vs varmı oyunlarımı telefon yedeğimi falan tutucam sağlam uzun yıllar gidermi
  7. M

1TB M.2 Ssd Önerisi

Arkadaşlar merhaba 1 tb boyutunda bir ssd alıcamda fakat benim için önemli olan şey dayanıklılığı olucak çünkü oyunlarımı telefon yedeğimi videolarım fotoğraflarım her şey olucak içinde böyle kronik sorunu olmayan sağlam güvenilir ne almam gerekiyor 980 pro almam şartmı yani bir model buldum...
Top Bottom