Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Çözüldü✓ 1 tb gen 4 m2 tavsiyesi Verir misiniz?

Merhaba B550 m Mortar Sipariş Ettim, b450m s2h kullanıyorum 1 tb lık sandisk ultra gen 3 m2 mevcut bunu satıp gen 4 1 tb m2 almak istiyorum hepsi denk olsun istiyorum
  2. byhorozkentli

SSD 2.5 inç tavsiyesi verir misiniz

Merhaba F/P 500 gb SSD tavsiyesi Verir Misiniz. Oyun Vs kurcam , Win 120 lik SSD ye kurulu ,Oyunlar Büyük olduğu için D Sürücüsü olarak 500 daha almak istedim sizlere danışarak 600 civarı filan
  3. byhorozkentli

Günlük Kullanımda ve oyun oynerken dramli m2 farkı olurmu

Merhaba Arkadaşlar,Elimde 1 tb sandisk ultra 1 tb var dram yok,Günlük Kullanmda win kurupoyun kurup oynama gibi durumlarda dram olan bi m2 ye göre fark hisseder miyim ,kısaca bunu satıp dram olan bi m2 almaya deger mi
  4. byhorozkentli

fitgirl oyun kurulumu hakkında

Merhaba Arkadaş Crackli olarak fitgirl sıkıştırılmış bi oyunu kurmak istedim WİNdows m2 de kurulu yani C depolama,birde D var 120 gb lık bi ssd şimdi bu fitgirl sıkıştırılmış oyunları kurmak normal oyun kurmaya göre uzun sürüyor bilen vardır, fakat normal C ye yani m2 olana kurmaya başlayınca...
  5. byhorozkentli

Sandisk ultra 1 tb dan 970 Evo plus 500 gb a geçilir mi ?

Sizce ? bu M2 değişikliği gerek varmı ?
  6. byhorozkentli

Çözüldü✓ Dram olan m2 olan SSD leri gösteren bi site varmı

Merhaba SSD alırken dram e bakılıyor peki bunu toplu gördüğümüz bi site Vs varmı yani dram olan SSD ler olmayan SSD ler diye bi liste varmı ? Buldum https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1B27_j9NDPU3cNlj2HKcrfpJKHkOf-Oi1DbuuQva2gT4/htmlview
Top Bottom