Arama sonuçları: *

1. KasapBey

Yardım USB Bellek 'bir disk yerleştirin' Hatası

PC açıkken durduk yere bağlı olan usb flash attığım resimdeki gibi hata vermeye başladı. Sebebi nedir nasıl çözerim. İptal dersem sürekli tekrardan geliyor ve sürekli hata sesi çıkıyor. EDİT: BELLEK MODEL marka: ADATA UV150 64GB
  2. KasapBey

Çözüldü✓ Makinede yıkanan USB bellek çalışırmı.

Cruzer Blade 4gb usb bellek kıyafetimin içindeyken makinede yıkandı. Çalışırmı. Kurumuş. Bilgisayara zararı olurmu
  3. KasapBey

2tb m2 önerisi trendyol

2.3k arası 2tb m2 önerir misiniz. Birde şunu sorucam. Super40 ile indirim yapıyor ama. Diğer %40 indirim ödeme sırasındamı geliyor
  4. KasapBey

M.2 Öneriniz varmıdır?

1tb-2tb m.2 önerebilir misiniz?. Haftaya maaşımı alıcam. 500Gb ssd yetmiyor. Bütçem belirsiz. Asgari alıyorum zaten ona göre güzel fiyatlı olan olabilir.
  5. KasapBey

Çözüldü✓ 3.0 Girişinde görünmeyen usb bellek.

1- Adata UV150 64 GB 3.2 bellek aldım. 3.0 girişinde takınca görünmüyor fakat. 2.0 da görünüyor. Sebebi nedir? 2- 2.0 da kullansam performans kaybı yaşanır mı? (kasanın üstüne taktım arkaya değil) 3- USB çoğaltıcı ile kullansam performans kaybı vb. sorunlar olur mu? 4- Bir de sürekli PC'de...
  6. KasapBey

Çözüldü✓ 32-64Gb arası usb bellek önerisi.

32 ve 64gb arası 1 tane usb bellek arıyorum. Güzel marka fiyatı uygun olan varmıdır. Ve bu attıklarım nasıldır? Bütçe belirsiz 100tl civarı. 1-Kingston DTX 32GB USB 3.2 Gen.1 Flash Bellek DataTraveler Exodia DTX/32 USB Bellek 497127 2-...
  7. KasapBey

Çözüldü✓ 4 Aylık SSD %99 sağlık normal midir ?

2022, 25 Aralıkda bilgisayarı aldım. Şuan ssd sağlığı %99 3.5 4 ay gibi bir sürede bu normal midir ?
  8. KasapBey

Çözüldü✓ SSD Okuma/Yazma hızı nedir?

Ssdim samsung 980 500gb 3100mb okuma, 2600mb okuma var. Bu okuma yazma nedir? Biyerden biyere dosya aktırımı falanmıdır anlatabilir misiniz?
Top Bottom