Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Yardım Monitörde Görüntü Gidip Geliyor

Merhaba arkadaşlar Asus XG27UCS monitör aldım. Bunu 4K 120 Hz kullanmak istiyorum HDMI 2.1 portundan bağladım bilgisayara aşağıdaki kablo ile ancak 4k 120 Hz yapınca ekran arada 3-4 saniye gidip geri geliyor, kabloyla mı alakalı neden oluyor bu durum...
  2. MattJohn

Yardım Monitör İçin Hangi Kabloyu Almam Lazım?

Merhaba arkadaşlar Asus XG27UCG monitör aldım. Bunu 4K 120 Hz kullanmak istiyorum HDMI 2.1 portundan bağlıycam, nasıl bir kablo almam lazım? O kadar para verip düzgün monitör aldık kabloyu da düzgün alalım görüntüde performans kaybı olmasın istiyorum.
  3. MattJohn

Öneri Güvenilir Monitör Satıcısı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27ucs-27-1-ms-4k-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,694398092.html Arkadaşlar hangi siteyi önerirsiniz? Ölü piksel, ışık sızması vb. durumlarda koşulsuz bir şekilde iade alması lazım, üçe beşe bakmıycam sağlam bir yer olsun, kafamda Amazon var şu...
  4. MattJohn

Öneri 15K Bütçe Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 15k bütçem var, çok sağlam bir monitör çıkarsa %10-15 daha eklerim. Monitörler hakkında çok bilgim yok, bu yüzden teknik ve detaylı bir "şunları istiyorum" listesi çıkaramadım. Kullanım amacı yazılım geliştirme, internette gezme, günlük kullanım...
  5. MattJohn

Öneri Yeni Laptopa Eski Monitörleri Bağlamak?

Merhaba arkadaşlar, Asus ROG Strix G16 (2024) laptop kullanıyorum. Philips 190S monitörü bağlayıp kullanıyorum şu an, aynı monitörden boşta bir tane daha var, onu da takmak istiyorum. Ancak 1 tane HDMI girişi var, diğerini de type-c'den fln mı bağlıycam, nasıl bir çözüm bulabilirim acaba...
  6. MattJohn

Yardım Laptopa Kaç Monitör Bağlayabilirim?

Merhaba arkadaşlar, ASUS ROG Strix G16 laptopa kaç tane monitör bağlayabilirim? Monitörler eski bu arada, VGA DVI HDMI karışık, Displayport yok.
  7. MattJohn

Öneri 7k Bütçe Monitör Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 7k bütçem var. Monitörler hakkında çok bilgim yok, bu yüzden teknik ve detaylı bir "şunları istiyorum" listesi çıkaramadım. Genel olarak istediğim şeyler; * Düzgün, kaliteli bir marka olsun. * En az 27 inç olsun. * Siyah ve sade olsun, curve...
  8. MattJohn

Öneri 3000 TL Monitör Tavsiyesi (Oyun İçin Değil)

Merhaba arkadaşlar, bir monitör almak istiyorum. Bütçe 3000 TL. Tek isteğim büyük ve geniş olsun. Gamer olmadığım için gecikme süresi gibi şeyler önemli değil. Fiyat performans ürünü olması lazım, 3000'den ucuza varsa daha iyi olur. Teşekkürler.
  9. MattJohn

Yardım Laptop'a 2 Monitör Bağlayıp Kullanmak?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi laptopuma 2 monitör bağlayıp kullanmak istiyorum. Bunun için laptopumun belli özelliklere ya da alacağım monitörün belli özelliklere sahip olması gerekiyor mu yoksa istediğim monitörü alıp kabloları taktığım gibi kullanabilir miyim? Laptop modeli, Dell...
Geri