Arama sonuçları: *

1. Q

İtopya değişim/iade ne yapmalıyım

Arkadaşlar G24F-2 monitörümü itopya ya yollamıştım çizgilenme sorunundan dolayı servis point değişim/iade kararı verdi 22.09.2025 ten beri değişim önerisi için bekliyorum itopya hala servisten tedarikçi firmadan arena bilgisayardan fln monitör önerisi bekliyoruz diyor beklemekten sıkıldım iade...
  2. Q

İtopya monitör iade/değişim çıktı

Arkadaşlar itopya ya G24F2 monitörümü yollamıştım bilgi almak için bugün servisi aradım dün iade/değişim çıkmış isteyebileceğim herhangi bir model var mı ne önerirsiniz ? İtopya da bilgi vermiyor peşine düşmediğiniz sürece haberiniz bile olmuyor.
  3. Q

G24F-2 firmware update yaparken kapandı

G24F-2 monitörüne sahibim sitesinde bulunan utility leri kurdum ardından firmware i kurarken ekran bi anda gitti power ışığıda yanmıyor hiç bir şekilde açamıyorum daha önce yaşayan var mı yada yapabileceğim bir şey ?
  4. Q

2 Adet monitör önerisi

Tanesi 7k dan 2 adet monitör önerir misiniz? arkadaşlar tek monitör için 7k bütçem var.
  5. Q

G24F-2 Arkasındaki usb portları

Monitörün arkasındaki usb portlarını kullansam mouse klavye kulaklık vb için gecikme fln yaşatır mı ?
  6. Q

G24F-2 yi iade edip R25i-30 almak

G24F-2 4300tl ye aldım kargoda şuan iade edip R25i-30 u 5000tl ye almaya değer mi ?
  7. Q

MSI G2422 vs Lenovo Legion R25i-30

Aralarındaki fiyat farkına değer mi ? İtopya indirimlerinde güzel bir indirim yakalayabilirmiyiz ? MSI 23.8" G2422 ---> 4300tl LENOVO LEGION R25I-30 ---> 5900tl
  8. Q

Linkini bıraktığım monitörlerden hangisini almalıyım ?

Normalde lenovo 25i-30 modelini düşünüyordum fakat fiyatı yükselmiş o yüzden biraz bakındım bende hoşuma giden monitörleri kaydettim foruma danışmak için. Max Bütçem 6.5k başka önerilere açığım. Sistem; RX7600 R5 5500 2x8 3200mhz ram...
  9. Q

6-6.5k civarı monitör önerisi

Arkadaşlar normalde Lenovo Legion 25i-30 u düşünüyordum biraz bütçe arttırmaya çalışıp biraz daha iyi bir şey almayı düşündüm 6k ve 6.5k için 2 farklı monitör önerirmisniz rica etsem.
  10. Q

Lenovo Legion R25i-30 Hakkında

Arkadaşlar yakın zamanda bu monitör epey popüler olmuş durumda bende artık Acer Al1916W adlı emektardan kurtulmak istiyorum genel itibariyle güzel monitör herkes beğenmiş fakat Youtube de fln videolar bulanık tarzı yorumlarda gördüm kullanan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşadı mı memnun mu...
  11. Q

5k bütçeyle monitör önerisi

https://www.itopya.com/philips-evnia-27-27m1n3200za00-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23559 Yukarıda linkini bıraktığım monitör alınır mı ? Daha iyi önerileriniz varsa atarmısınız. Birde 27inç olursa güzel olur.
  12. Q

5k bütçe monitör bakıyorum önerileriniz nelerdir?

Arkadaşım için monitör bakıyoruz 5k bütçesi var önerileriniz nelerdir? Bu sistem için:https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-future-ryzen-5-7500f-16gb-1tb-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-39068
  13. Q

Rampage RM-421 nasıl monitördür ?

başlıkta belirttiğim monitör alınır mı kronik sorunu vb varmıdır ? Arkadaşım almayı düşünüyormuşta. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-rampage-rm-421-flower-23-8inc-144hz-led-2xhdmi-dp-tn-panel-pc-flat-oyuncu-u-fiyati,1301753064.html#m-gallery
  14. Q

3-3.5k monitör önerisi lazım

arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum belirttiğim bütçede kronik sorunu olmayan monitör önerilerinizi bekliyorum. İps olursa güzel olur ama va yada hayır demem. Ekran kartım nvidia
  15. Q

2.5-3k monitör önerisi

2.5-3k arası monitör arıyorum fp öneriniz varmı güzel şunu al dediğinz bir monitör varsa birazcık arttırabilirm bütçemi 3.5k ya kadar.
Geri