Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Hepsi Burada Fiyatlandırma Saçmalığı???

Hesrkese merhaba Beyler bildiğiniz gibi son 1-2 Haftadır hepsi burada da Satılan Lenovo R27QE Monitör bu sabaha kadar 7200TL iken bir anda 8400TL'ye çıktı asıl sorun ise Sitede Bu Monitörün Son 30 Gün içindeki En uygun Fiyat Olduğu yazıyo bide %6 indirmli🤣 sitedeki desteğe ürünün sorduğumda bir...
  2. KaptanMC

Hangi Monitörü Almalıyım???

Sa monitör almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım Not: Lütfen sırf bi YT veya Yayıncı vs. Övdü/Tavsiye etti diye değil'de Kendi Tecrübe/Bilgilerinize/zevkinize göre değerlendirip önerin. Beğendiğim Monitörler...
  3. KaptanMC

6500TL Ekran Kartı Tavsiye

Sa Başlıktaki gibi Max 6500TL Bütçem var ekran kartı önerir misiniz??
  4. KaptanMC

6K Ekran Kartı Öneri

Sa F/P Ekran Kartı Önere bilirmisiniz? Max 6.500TL
  5. KaptanMC

27" Monitör 1080P Alınmaz MI?

Merhaba Ben monitör alcambakınıyorum ama forumlarda vs. Bazıları 27" Alcaksan 2K Altı alma yoksa pixelleri sayarsın diyor çok kötü diyor bazıları ise çok abartıyolar Monitörün dibine girmessen Gaözükmez hiç bişey olmaz al diyolar NOT: İPS PANEL/165HZ. 1-27" 2K Altı Alınmaz mı? 2-Aynı...
  6. KaptanMC

Monitör Tavsiyesi Lazım 4-6K

Sa Beyler Bu ay sistemimdeki 2 çöp parçayı mönitör ve ekran kartımı değiştiricem Bu yüzden Mönitör tavsiyesi istiyorum Bütçe: 4K-6K 1-27" İPS Monitör Öneri ? 2-1080P İPS Mi? 2K VA Panel Mİ? (Yani 2k İçin değermi ips panelden VA panele geçmek) 3-27" 1080P Alma Pixeller sayılıyo çok kötü gözüküyo...
  7. KaptanMC

Monitör'de Çizgiler Çıkıyor

Sa Arkadaşlar ben PC aldıktan 1-2 Ay sonra Ekranda çizgiler çıkmaya başladı PC Aldığım bilgisayarcıyı aradım foto/Video Falan attım adam bana monitöre Fiziksel Zarar verdiğimizi söyledi adama hiç kırık falan yok ve basına'da hiç kötü bı şey gelmediğini söyledim Bu seferde Monitör IPS ekran...
Top Bottom