Arama sonuçları: *

1. G

PS5 için 2K OLED vs 4K OLED

Sizce PS5 için hangisi daha iyi tercih olur ? 4K 27" = Asus Rog Strix OLED XG27UCDMG 4K 27" = Samsung ODyssey G81SF (Geçen ay ki fiyatı olan 31K'ya düşerse) 2K 27" = Asus Rog Strix OLED XG27ACDNG Bugün yarın almayı düşünüyorum o yüzden bilgisi, fikri, deneyimi olanlar destek olursa sevinirim.
  2. G

27" OLED için 4K mı 2K mı ?

Sistemim 4K için yeterli değil, şimdilik upgrade yapmayı da düşünmüyorum ama bilgisayar başında saatler geçiren biri değilim ve özellikle son zamanlarda TFT oynuyorum sadece. Yani gene de 4K'da TFT ve LOL gibi bir oyun için yetme olasılığı yüksek. 6700 XT - i5 12400F - 3600 2x8 Ram (DDR4) PS5...
  3. G

35K bütçeye OLED Monitör Tavsiyesi

6700XT - 12400F sisteme sahibim, haftada max 8-10 saat oturabiliyorum ve Lol, tft, nadiren de pubg, vrising, palworld vs oyunlar oynuyorum. PS5 Slim sahibiyim ve ana amacım, PS5 tarafında Diablo gibi OLED'i hissettirecek oyunlar oynamak ve tabii ki haliyle PC'de ana monitör yapmak. Biliyorum PC...
  4. G

Samsung Odyssey G81SF 4K-OLED (27" versiyon)

https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/finder.monitors/?gaming Bu monitor 30.900 TL'ye alınır mı ? İndirimdeki meşhur G6 240hz 2K monitörü satın aldım fakat PS5 ile hiç düzgün çalıştıramadığım için iade ettim ve onaylandı. Bilgisayar sistemim 6700 XT - 12400F kombinasyonu şimdilik...
  5. G

6700XT - 12400F için 1080P monitör önerisi

3 senedir 2K ve 2K IPS'lerin en iyi modellerinden biri olan Asus Rog Strix XG27AQ Fast IPS modelini kullanıyorum, 24-24.5" lere alışabilir miyim tekrar bilmiyorum ama artık sistem 2K'da yetmemeye başladı. Bu sebepten ötürü 1080P'ye düşeyim dedim, 2 adet 27" 2K monitör kullanıyorum ama yandakini...
  6. G

Samsung Oled G81 27" 4K alınır mı ?

4K için 32" daha ideal diye düşünüyorum ama gene indirime girmiş 27" 4K versiyonu. Benim düşünceme göre 4K'da 32" daha ideal ama 27" daha mı iyi olur, kullanıcı yorumlarınızı merak ediyorum. Maalesef Samsung G6 OLED 240hz'de PS5 ile bağlantıda sorun yaşadığım ve çözüm bulamadığım için iade...
  7. G

Samsung G6 OLED ps5 görüntü vermiyor

Monitöre ps5'i hdmi ile bağladım önce ekran geldi, 3-4 dk kadar ekranda ayar bakarken bir anda kapandı ve görüntü vermedi. Hdmi takılıylen pc'ye takılan dpden de görüntü almamaya başladı. Kendi hdmi'ını da kullandım değişen bir şey olmadı. Ps5'i tamamen çıkardım, sonrasında bilgisayarda sorunsuz...
  8. G

OLED Monitör Önerisi

2 Monitor arasında kaldım, aslında 4K ve 32" daha yakındım ama ürünlerin panel kalitelere, bazı sorun yaratabilecek kalitesizlikleri yüzünden zaten hali hazırda Rog Strix XG27AQ kullandığım için ve 27" 170hz olduğu için tercihimi 2 monitöre düşürdüm...
  9. G

Rog Strix XG27AQ mu MSI Optix MAG274QRF-QD mu

Bu iki monitörden birini alacağım net olarak. Ama hangisini almam konusunda 1 haftadır sürekli kafam karışıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ? https://www.hepsiburada.com/asus-ro...g-sync-wqhd-fast-ips-monitor-p-HBCV000008G2I3 --> 10.250 TL'ye siparişini dün verdim. MSI 27" OPTIX...
  10. G

2K 144hz+ Monitör Önerisi

5.000 TL - 7.000 TL arası monitör öneriniz varsa bekliyorum arkadaşlar. Hem oyun, hem günlük kullanım olacak. Tek istediğim görüntü kalitesi iyi olsun zaten ghosting sorunları ile ilgili kronik bir durumu olmasın. Pivot felan çok önemli değil...
Geri