Arama sonuçları: *

1. Clyde

G6 OLED'im Kırıldı Ben de İçini Açtım

Geçenlerde G6 OLED monitörüm maalesef kırıldı. Ben de merak ettim içini açmaya karar verdim. Bir kaç yerde görmüştüm "Samsung OLED monitörlerinde Sıvı Soğutma kullanıyor" diye. Aslında ben bunun yalan olduğunu düşünmüştüm. Fakat içerisinden çıkan o Alüminyum parçayı az önce parçaladım ve...
  2. Clyde

G6 OLED'imin Paneli Kırıldı :/

Evet. Doğru okudun. G60SD'nin panelini kırdım. Hem de mikrofon ile. Gözümden sakındığım monitörüm, mikrofonumun çokta şiddetli olmayan çarpması ile panelini kırdı. 26.5K panel fiyatıyla benim OLED maceramı sonlandırdı. Bir daha OLED alır mıyım? Bilmiyorum almam gibi. İşin komiği sinirlenip...
  3. Clyde

SAMSUNG OLED Monitörleri İçin Panel Garantisi Vermiyormuş

Selamlar. G6 OLED monitörüm dün akşam kaza ile çizildi. Samsung'u aradım ve konu hakkında soru sordum. Madem aradım panel garantisini sorayım dedim. Çizikten dolayı panel garanti dışı kalır dediler. Panel yansa yine mi aynı durum dedim panel garantisi vermiyoruz cevabı aldım. "Hiçbir marka...
  4. Clyde

Öneri Uzun Kullanımda OLED Monitör İle İlgili Merak Ettikleriniz Neler?

Merhabalar. 8 Eylül 2024'den beri Samsung G6 OLED monitörünü kullanıyorum. Uzun kullanım videosu çekecek kadar kullandığımı düşünüyorum artık :kekw:. Merak edilenleri genel olarak toparladım ama farklı sorular olabileceğini düşünüp, sizlere merak ettiklerinizi sormak istedim. Hazır indirimler...
  5. Clyde

Yardım 2.7" Mini Ekran PC'ye Nasıl Bağlanır?

Elimde bir adet eski Casio fotoğraf makinesinin ekranı var. WD-F9624VR model bir ekran. Bu ekranı kasaya takıp kullanabilme gibi bir şansım var mıdır?
  6. Clyde

Öneri Twisted Minds 2K 165HZ Monitör Kullanıcı Deneyimi

Monitörü sonunda test etme şansı buldum. Şuanlık HDMI kablo ile denedim. Ekranda ölü piksel yok. Görüntü oldukça keskin ve güzel. Renkler G5'ten daha iyi daha hiçbir ayar yapmadım. Ghosting çok az var. Işık hüzmesi fotoğraf çekerken belli oluyor ama gözle görülür şekilde yok. Kendi inceleme...
Geri