Arama sonuçları: *

1. n7cati

Monitör Kolu Önerisi

Selamlar monitör kolu yani standı almak istiyorum bu alınır mı? LİNK Veya farklı önerileriniz varmıdır?
  2. n7cati

Yardım Oyundayken İmlecin 2. Monitöre Geçmesi

Selamlar arkadaşıma monitör aldık , 2 monitör kullanıyor ve örneğin valoranta girince mouse imleci yan monitöre geçiyor. Tam ekran ve pencereli tam ekran olarak denedi ikiside aynı çözemedik. Bilgisi olan varmı nasıl çözeriz?
  3. n7cati

XG249CM OC Yapınca Siyah Ekran Sorunu

Selam arkadaşlar monitörü almadan önce monitörün mart 22 üretimli modellerinde 270 hz OC Yapınca bu tür bir problem olduğunu söylüyorlardı bunu bilerek aldım , bendeki ürün haziran 2023 üretimli fakat az önce display port kablosu ile oc yaptım valoranta girdim , ekran saniye başı siyah oluyor ...
  4. n7cati

Yardım Oyunların En yüksek çözünürlükte 60 hz açılması

Selamlar , örneğin valoranta başka bir hesaba girdiğimde oyunu 4k 60 hz olarak açıyor fakat monitör 1080p , ve farklı çözünürlükte açtığı için pc kafayı yiyor ekrandaki sekmeler buga giriyor küçülüyor büyüyor vs garip garip şeyler oluyor. Oyunların nasıl 240 hz 1080p'de açılmasını...
  5. n7cati

Yardım Pivot Monitörde Ses Sorunu

Selam arkadaşlar xg249cm modelini kullanıyorum yeni kurdum fakat monitörü sağa ve sola çevirince tak tak diye ses geliyor, normal mi yoksa tam oturtamadım mı?
  6. n7cati

Yardım Monitör Beyaz Renk Sorunu

Selam arkadaşlar , dün xg249cm modelini satın almıştım , gaminggen sağolsun bu sabah kargoya verdi öğlende geldi. Tüm testlerini yaptım , ölü pixel ve ghosting yok,coil whine vs o da yok renk ayarlarınıda yaptım hem osd'den hemde nvidia denetim masasından. Diğer monitörümle aynı yaptım fakat...
  7. n7cati

Çözüldü✓ Bu sistem bu monitöre yeterli olur mu?

Selamlar imzadaki sistemim için uygunmu sizce monitör ? Valorant ve csgo'da genel olarak 250-300 üstü fps alıyorum. Link : https://www.gaming.gen.tr/urun/236735/asus-rog-strix-xg249cm-23-8-inc-270hz-1ms-fhd-freesync-premium-hdr10-gaming-monitor/
  8. n7cati

Çözüldü✓ Siz Olsanız Hangisini Alırdınız?

Selamlar ikisinden birisini satın almayı düşünüyorum fakat ikisininde dez avantajları var alta yazıyorum. Genel olarak dell daha iyi fakat kararsız kaldım yinede. Asus : Rog serisini seviyorum ve monitörün tasarımı çok hoş , 24 inç'e 1080p daha iyi gidiyor fakat 1 ms gtg değil , ayrıca 270...
  9. n7cati

Asus Rog Strix XG249CM Coil Whine Olduğu Doğru mu?

Selamlar bu monitörün epeydir takipçisiyim , duyduğum ve araştırdığım kadarı ile monitörün mart 2022 versiyonlu üretimlerinde kronik bir problem varmış , 240 veya 270 hz'e çekince coilwhine yani bobin sesi çınlama sesi geliyormuş, aranızda kullanan ve bu problemi yaşayan varmı? Ayrıca bazı...
  10. n7cati

Yardım Monitörün altında çıkan siyah çizgi

Selam arkadaşlar , bugün maç izlerken fark ettim monitörün alt kısmında sağdan en sola kadar bir siyah çizgi var ince , daha önce varmıydı bilmiyorum ama bazı renklerde çıkıyor ve monitörü aldığım zaman böyle bir şey yoktu eminim , bi anda oluştu. Ayrıca monitöre darbe vs gelmedi , acaba ekran...
  11. n7cati

Çözüldü✓ Monitör renkleri açık oldu

Selamlar, normal bir şekilde Discord programı üzerinde dolanıyordum ve tarayıcıya geçtim ve fark etmeden ekranımın rengi değişti, ekran normal açık bir renk sergilemekte ve ve böyle renk görmek istemediğimden ya da alışık olmadığımdan dolayı direkt fark ettim. Bu sorunu düzeltmenin herhangi bir...
  12. n7cati

Öneri Bu İki Monitörlerden Hangisi?

https://www.amazon.com.tr/dp/B084GPSV47?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 Şuan stoğu bitmiş sanırım gelince alacağım eğer karar verirsem : https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg249cm-23-8-1-ms-full-hd-freesync-type-c-led-ips-oyuncu-u-fiyati,262001427.html
  13. n7cati

Öneri 240 Hz Ips Monitör Öneri

Selamlar 240 hz bir monitör almak istiyorum , şuanki kullandığım 165hz fakat 2 ekran istiyorum 1 tanesi yeterli olmuyor. 240 HZ Ve Ips Panel Bir Monitör İstiyorum fakat lütfen gamebooster rampage gibi markalar önermeyin
  14. n7cati

Çözüldü✓ Bu Monitörün 2. El Ederi?

https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-qg241ybii.html Bende bu monitör vardı, 2. Monitör olarak kullanıyordum kutusu vardı tek f-g yoktu dün 2000₺'ye sattım sizce iyi mi??
  15. n7cati

Öneri Bu Monitörün 2. El Ederi Nedir?

https://www.epey.com/monitor/acer-nitro-qg241ybii.html
  16. n7cati

Yardım Monitörden Ses Gelmiyor

Selamlar , Asus VG249Q1A kullanıyorum normalde aylardır displayport ile sorunsuz kullanıyordum fakat 2 gün önce dp kablosunu çıkartmıştım geri takmıştım bugün baktım monitörün hoparlöründen ses gelmiyor varmı bilgisi olan? 1671792617 up up 1671793074 Hdmi ile ses geliyor dp ile gelmiyor.
  17. n7cati

Monitörün içinden gelen cızırtı

Selamlar , acer nitro monitörümün içinden ufak bir cızırtı sesi geliyor , güç kablosunun taktığım kısmın azcık yukarısından , yeni gelmeye başladı 2 senedir kullanıyorum 2. monitörüm bu arada, nasıl çözebilirim bilginiz varmı garantiye mail attım dönüş bekliyorum kabul ederlermi acaba ?
  18. n7cati

Sanırım Akıl Sağlımı Yitiriyorum

2 Yıllık Acer monitörümden yeni sisteme bağladım ve 2 yıldır sorun olmayan monitörden cızırtı geliyor, fişten çekiyorum 5-10 dk gelip kesiliyor , sistemden ayırıyorum ona rağmen geliyor, birde yeni aldığım sistemde coil whine çıktı yük altındayken ses geliyor boştaykende ara ara gıcırtı sesleri...
  19. n7cati

Monitör Arayanlar İçin Önerilerim

Ips Panel + 165 Hz , Yarı Pivot + 0.5 Ms + 350 CD Parlaklık ; Harika Ötesi (3559₺) ...
  20. n7cati

Çözüldü✓ IPS Panelde Işık Sızması

asus vg249q1a monitöre sahibim yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, siyah ekranda biraz ışık sızması var rahatsız etmiyor ama ips panellerde normal olduğunu duymuştum bu doğrumu?
Top Bottom