Arama sonuçları: *

1. Thraen

Yardım (HDR açılınca)Tam ekran video açınca pembe filtre geliyor

VG27AQZ monitör kullanıyorum, video izliyordum HDR kapalıydı tam ekrana aldım ekran gitti geldi HDR mod açıldı pembe bi filtre çekilmiş gibi gösteriyor tam ekrandan çıkınca hdr kapanıyor hemen düzeliyor neden böyle oluyor? 1672515733 Şimdi farkettim youtube'dan HDR videolara girdim tam ekranda...
  2. Thraen

(Asus 27" VG27AQZ)Monitörlerde yılbaşı indirimi olur mu?

Asus 27" TUF Gaming VG27AQZ almayı düşünüyorum sizce aralık 20-31 arası indirim olur mu? şuan 6300 civarı fiyata satılıyor ve coğu site kaldırdı satıştan hala sinerjide 6300'e satıyolar alsam mı beklesem mi?
  3. Thraen

Çözüldü✓ Cooler Master vs Asus Tuf - Monitör Olarak Hangisini Tercih Ederdin?

RX 6800 ekran kartı için 2k monitöre ihtiyacım var ancak 2 monitör arasında kaldım ASUS'da titreme azaltma Shadow boost gibi ekstra özellikleri var ama AMD FreeSync Premium YOK COOLER MASTER'da ise titreme azaltma Shadow boost yok olarak görülüyor ama Ultra Speed IPS ve AMD FreeSync Premium VAR...
  4. Thraen

RX 6800 Ekran Kartı İçin Monitör Önerisi

6800 ekran kartı için 2k monitör almayı düşünüyorum monitör konusunda az bilgim var yardımcı olursanız sevinirim. IPS ekran 27inç 144hz ve üzeri 1ms Freesync fiyat 6000 e kadar çıkabilirim bu fiyata böyle özellikli monitör var mıdır? sizce yılbaşı indirimlerinden bir şeyler çıkar mı? bu modeli...
Geri