Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Asus Teknik Sevis Hakkında Soru

Dostlar garantiye gidecek bir Asus TUF monitörüm var. Normalde aracım olmadığı için kargoya verecektim ancak bugün bir tanıdık yardımcı olabileceğini söyledi onun aracıyla götüreceğim dolayısıyla şu anda kargoyu risk etmeden doğrudan servise götürebilirim yakın servis varsa. Bugün de cumartesi...
  2. A

Yardım Asus TUF Yatay Siyah Çizgiler Oluştu

Dostlar muhtemelen yapacak bir şey yok bu duruma biliyorum ama bir umuttur yaşamak buraya bir sorayım dedim: Asus TUF VG27AQM1A monitörü 2 yıla yakın süredir sorunsuz kullanıyorum ama 10 gün kadar önce ekranın en alt kısmında ince, yatay, siyah bir çizgi çıktı. Buraya görüntüsünü koyamıyorum...
  3. A

6-10k Arası Monitör Önerisi

Bütçenin altında önerilere de açığım. Fiyat performans olursa üst limitim sadece 10k. Çok rekabetçi fps oyunları falan oynamıyorum çok fazla fps'e ihtiyacım yok panel kalitesi iyi 120hz civarında renk doğruluğu vesaire iyi bir monitör olursa yeterli. Hoparlörü olursa da büyük avantaj. 24 veya...
  4. A

Yardım Monitör Duvara Montaj Aparatı

Merhaba arkadaşlar 27 inç monitörü rahatlıkla taşıyabilecek VG27AQML1A monitör için duvara askı aparatı arıyorum yardımcı olabilir misiniz? Bütçede sorun yok fiyat performans olduğu sürece fiyatı çıkabilirim. Mümkünse hareket edebilen ve her yöne dönebilen (4D diyorlar sanırım ama emin değilim)...
  5. A

Çift Monitörü Tam Ekranda Kullanmak

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda çift monitör kullanmaya başladım oyunlar tam ekranken de imlecim yan monitörüme geçsin istiyorum nasıl yapabilirim? Çerçevesiz yapmak bir şeyi değiştirmedi.
  6. A

11k Civarı Monitör Önerisi

Arkadaşlar RTX 3070 i5 11400 lü bir sistemim var ve genel olarak basit oyunlar oynuyorum Lol, Minecraft vesaire. Nispeten ağır oyunlar oynadığım zaman da en fazla Cities Skylines, Bannerlord vesaire oynuyorum. Genel olarak oyun ve video/dizi için kullanacağım bir monitör arıyorum. Görüntü...
Geri