başlıkta freesync premıum yazdıgı için almıştım ama baktığımda sadece gsync var amd sistemde çalışmıyor diye biliyorum ve bir adet ölü pixel var beyaz renkte, amazonda değişim var mı yoksa iade mi etmeliyim bu kusurlu gelen 2. monitör oldu.
monitör önerir misiniz, öneri üzerine hepsiburadadan r25 i30 almıştım bozuk çıktı değişim talebime rağmen ben aldıktan sonra zam geldiği için iade ettiler kimseye hepsiburadadaki bu ürünü tavsiye etmem
arkadaşlar az once elime ulasan monıtorde boyle bır sıkıntı var ghostıng ve ölü pixel testi yaptım sorun yok ama bazı yerlerde boyle bırnsorunla karsılastım herhengı bır seyı mı yanlıs yapıyorum acaba
merhabalar itopyada bu monitörü gördüm ve diğer sitelere göre çok ucuz geldi itopyaya güvenebilir miyim şikayetvara bu monitör için şikayette bulunmuşlar kırık geldi falan diye o yüzden pek güvenemedim ne yapmalıyım
arkadaslar rx 6700 xt + r5 5600 için hangi çözünürlükte monitör almam gerekiyor 2 k alsam max 1-2 yıla yeni çıkacak oyunlarda 60 fps altı göreceğimi düşünüyorum ve monitor onerisi alabilir miyim 6-7 k civarı