Arama sonuçları: *

1. M

lenovo r25-i30 monitör çerçeve sıkıntısı

bazı yerlerde çerceve ile ekran arası boşluk eşit değil bu bir sorun mudur? Veya hepsinde mi öyle alan arladaslar cevap verirse sevinirim
  2. M

ips panel asansörlü 165 hz monitör önerisi

bütçe 4200-4800
  3. M

gsync momitörde freesync kullanılır mı

başlıkta freesync premıum yazıyodu ama ürün menusumde sadece gsync var eğer freesync kullanılabiliyorsa amazonda değişim varsa değişim isteyeceğim
  4. M

amazondan aldığım aoc monıtor sorunu

başlıkta freesync premıum yazdıgı için almıştım ama baktığımda sadece gsync var amd sistemde çalışmıyor diye biliyorum ve bir adet ölü pixel var beyaz renkte, amazonda değişim var mı yoksa iade mi etmeliyim bu kusurlu gelen 2. monitör oldu.
  5. M

4500 tl civarı ips pivot monitör önerisi

monitör önerir misiniz, öneri üzerine hepsiburadadan r25 i30 almıştım bozuk çıktı değişim talebime rağmen ben aldıktan sonra zam geldiği için iade ettiler kimseye hepsiburadadaki bu ürünü tavsiye etmem
  6. M

lenovo r25i30 monitör ekran hatası

arkadaşlar az once elime ulasan monıtorde boyle bır sıkıntı var ghostıng ve ölü pixel testi yaptım sorun yok ama bazı yerlerde boyle bırnsorunla karsılastım herhengı bır seyı mı yanlıs yapıyorum acaba
  7. M

asus tuf vs lenovo legıon monitor

hangisini almalıyım ? satıcı hepsiburada oldugu ıcın pek guvenemıyorum ölü pixel konusuna sıkıntı cıkarsa servıse yolluyorlarmıs ıade yerıne https://www.amazon.com.tr/dp/B082NRKT4K?starsLeft=1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_SH7KWE3X9TYATZB8YXA4...
  8. M

ips panel asansör özellikli monitör önerisi

ips panel asansör özellikli en az 165 hz bir monitör önerir misiniz
  9. M

itopya gigabyte monitör

merhabalar itopyada bu monitörü gördüm ve diğer sitelere göre çok ucuz geldi itopyaya güvenebilir miyim şikayetvara bu monitör için şikayette bulunmuşlar kırık geldi falan diye o yüzden pek güvenemedim ne yapmalıyım
  10. M

6700xt için 2 k mı 1080 p mi?

arkadaslar rx 6700 xt + r5 5600 için hangi çözünürlükte monitör almam gerekiyor 2 k alsam max 1-2 yıla yeni çıkacak oyunlarda 60 fps altı göreceğimi düşünüyorum ve monitor onerisi alabilir miyim 6-7 k civarı
Geri