gsync momitörde freesync kullanılır mı

mrbnerdem

80+
Reaksiyon skoru
18
başlıkta freesync premıum yazıyodu ama ürün menusumde sadece gsync var eğer freesync kullanılabiliyorsa amazonda değişim varsa değişim isteyeceğim

Ekler

• Screenshot_2024-03-16-12-48-17-418-edit_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    Screenshot_2024-03-16-12-48-17-418-edit_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg
    497 KB · Hit: 67
başlıkta freesync premıum yazıyodu ama ürün menusumde sadece gsync var eğer freesync kullanılabiliyorsa amazonda değişim varsa değişim isteyeceğim
bu 1 ms gerçek 1 ms değil haberin olsun

Freesync üzerinden g sync kullanılabiliyor.

Display port ile bağladığınızda nvdiia kartlar free sync kullanabilir.

AMD de zaten direk kullanır.

Freesync üzerinden g sync kullanılabiliyor.

Display port ile bağladığınızda nvdiia kartlar free sync kullanabilir.

AMD de zaten direk kullanır.
amd yazılımında baktığımda freestnc premıum olarak göremedim freesync yazıyodu ürünün kendi menüsünde de sadece gsync vardı ölü pixel ve panelde bir sıkıntı vardı iade ettim yapacak bir şey yok

amd yazılımında baktığımda freestnc premıum olarak göremedim freesync yazıyodu ürünün kendi menüsünde de sadece gsync vardı ölü pixel ve panelde bir sıkıntı vardı iade ettim yapacak bir şey yok

Premium özel olarak belirtilmiyor diye biliyorum. Freesync freesyncdır çok takılmayın premium falana.

lenovoda o şekil belirtilmişti tekrardan onu almaya karar verdim yapcak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,991
Üyeler
198,673
Son üye
alio

Geri